Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ancymonka21

slubujemy - WRZESIEN 2012 :)

Polecane posty

hmm o tym nie myślałam jeszcze :) dekoracją zajmiemy się dopiero w kwietniu, jak pojedziemy w soboty kiedy będzie sala udekorowana przed weselami.

dziewczyny co tak cicho u nas? :) zasypało Was? Bo mnie taaak :/ Fajnie się patrzy na ten sypiący śnieg przez okno, ale wyjść na dwór, to brrr ... A wczoraj taka ładna wiosenna pogoda była. Ale spadł ten śnieg i aż moje samopoczucie się poprawio. No chyba, ze to po wczorajszych walentynkach ;) ślubnych wiadomości nie mam :( :)

witaj Aniu..ja sie powoli zbieram do pracy..u mnie sniegu nie ma ale zimooo okropnie ;/ az mi sie nie chce wychodzic z domu... napisalam maila do tego salonu Angel w Wawie bo spodobala mi sie sukienka pewna na ich stronie internetowej i wyslala mi ta kobieta linka do allegro...sukienka nowa, byla tylko mierzona w salonie...cena 1000 zl..bo maja wyprzedaz kolekcji..bardzo mi sie podoba i nie wiem czy ja kupic..czy sie wstrzymac...a jak sie mi pozniej inna spodoba? ;/ kurcze my to mamy z tym slubem :)

a ja zaraz się będę zbierała do domku :) no my to mamy dylematy serio ... ;) jeśli Ci się podoba tak że ach :) to może kup, jest na prawdę niedroga. Ale musisz osiągnąć stan zakochania :D jesli patrzysz na inne i porównujesz do tej "Twojej" i myślisz, ze inne tak Ci się nie podobają, to śmiało :) ale miej pewność, ze to ta :) nie boisz się bez mierzenia kupić Aniu?

kurcze wlasnie nie wiem! :( te w ktorych osiagam stan zakochania to kosztuja po 5 tys ;/ ale ta tez jest piekna... nie dam 5 tys. za sukienke .... boje sie kupic bez mierzenia choc nosze rozmiar 38 a ta sukienka to typowe 38 wiec powinna byc dobra :) o matko chyba sie wstrzymam noo.... Wy jeszcze tez nie macie sukienek wiec zaczekam na was :):):):)

a daj link do niej Anusia, pooglądamy sobie :) ja coraz bardziej świruję, ze nie wyrobie się z tą suknią ! Krawcowej nie znajdę, w salonach będę wybrzydzała i nic nie będę miała :/ :D świruję ;) z drugiej strony to powiedzcie mi co mogą robić przez pół roku z jedną sukienką? o_O czemu tak wszytsko musi być wcześnie zamawiane?

Ania u mnie krawcowa mowila ze 3 miesiace przed wystarczy sie do niej zglosic i ja uwazam ze 3 miesiace to w sam raz na uszycie wystarczy :) ale wiesz wszedzie inaczej ;/ musze juz uciekac do pracy wiec do uslyszenia jutro :):*

hej dziewczyny :D ja ze slubnych to tylko tyle ze od poniedzialku silownie zaczynam juz :D a dzisiaj pol dnia spedzilam w kuchni,hurtowo dla calej rodziny robilam paczki i oponki :D ale juz tyle co dzisiaj nie moglam sie powstrzymac i troche podjadlam juz wiec jutro paczkow nie jem :( A sniegu u mnie mnostwo. Moj W ma nocki teraz i o 7 zawsze jest w domu to dzisiaj byl po 9. droga zablokowana bo tir sie wywrocil. i stal tak w korku. jak zwykle zima zaskoczyoa drogowcow :/ ale taki nasz kraj :)

Gość jeziozwieziunia88
hej dziewczyny, ja tez jestm wrześniowa:) Ślub 8 września, male przyjęcie na 30 osób, ale z orkierstrą, żadnych cioć i wujków, tylko rodzice, rodzeństwo i przyjaciele. Wszytsko już jest zalatwione poza suknią:( Może mi pomozecie? Szukam takiej typowej princeski, typu Giovani Angel http://sprzedajemy.pl/suknia-giovani-angel-sprzedam,409818 Ale w moich okolicach nigdzie takie nie ma (Zachodniopomorskie) A jak jest na 36, to z miseczka A, a ja mam pełne C:( Może znacie kogoś, kto ma taką do sprzednia, albo bardzo podobną? Poratujcie:)

Aniu suknię już pamiętam, z tych co wklejałaś, to ta mi się podobała. Bardzo fajna :) u mnie śniegu też jest masa ... ledwie do pracy się przebiłam, buty całe w śniegu mi się zapadały o_O Asiu ja też od poniedziałku zaczynam hasać, ale w domu ;) od środy znów słodyczy i czipsów nie będę jadła aż do wielkanocy, więc mam większą motywację :) zawsze udawało mi się wytrwać, więc mam nadzieję, ze i tym razem pójdzie dobrze, choć na początku jak zwykle będzie ciężko :/ jeziozwieziunia88 witaj :) zaczernij nick, zostań z nami i poopisuj co masz załatwione, a co przed Tobą, o Was coś itd :) Ta suknia mi się kojarzy z allegro. Jak znalazłabyś 38 to powinna być dobra, bo przeciez gorset jest regulowany pewnie, a ewentualnie mozna zrobić jakieś dopasowanie. Tak mi się wydaje przynajmniej :)

czesc:) dzisiaj tłusty czwartek a ja ani ani:( ale schudłam 4 kg i nie chce tego zaprzepaścic. chyba niedługo wybiorę się do takiego jednego salonu tutaj blizej mnie pomierzyc sobie suknie. poza tym wszystko w miejscu.

ja też nic a nic nie jadłam jeszcze :( i do popołudnia nie zjem. Ale to mi na zdrowie wyjdzie ;) mama dzisiaj mówiła, że jednego pączka trzeba zjeść obowiązkowo, bo mówią, ze to dostatek przynosi ;) Pati ale poszłaś z tymi kg ... gratulacje :) teraz idziesz z czystym sumieniem na mierzenie? :) ja niestety dopiero za tydzień :( teraz wypadł tacie ten cywilny i auta nie będę miała ... za tydzień może w końcu się uda. Musi!

Pati, gratulacje 4 kg super:) ale jeden pączuś.. nie zaszkodzi kochane:):) Ania, ale z Ciebie kuchara jaaa... zazdroszczę :) hehehe jeziozwieziunia,a z jakiej miejscowości jesteś jesli można wiedzieć? :):)

Gość jeziozwieziunia88
dzieki za podpowiedź, ale wolałabym coś w moim województwie, do lęborka mam ze 300 km i nie chcialabym jechac w ciemno, bo nawet jej nie mierzyłam, nie wiem jak na mnie lezy, ale znalazłam w szczecinie, jadę w sobotę mierzyć:) A coś o nas hmm... jesteśmy razem ponad 5 lat, bardzo się kochamy, ale oczywiście ślub jest sporym stresem dla mnie, fajnie, że można się tu poradzić:)

Gość jeziozwieziunia88
pochodzę znad morza i tam bedzie ślub, natomiast teraz mieszkamy w szczecinie

Poluś to Asia jest kucharka ja talala :) jezio... - no to fajnie, ze znalazłąś coś :) zdaj relację, jak tam po przymiarce będzie ;) pisz z nami, my się tu zawsze wspieramy, zawalamy pomysłami, propozycjami itp :) w każdym razie jest git :)

Czesc dziewczyny. Juz dawno mnie tu nie bylo. Troszke zaniedbalam kafeterie. Ostatnio jestem caly czas zabiegana i nie mam czasu wogole na nic. Z nowosci slubnych to u mnie tyle tylko ze dzis mam juz ostatnie nauki przedmalzenskie. Ciesze sie ze to juz za mna bo jest strasznie nudno na nich. A poza tym kupilam sobie rowerek do cwiczen ale niestety nie mialam okazji. Z niego skorzystac jeszcze. Mam nadzieje ze dzisiaj po pracy zabiore sie troszke za siebie i popedaluje sobie :-) Witam nowe kolezanki: Ole i jeziozwierzunie.

Pola pisalas kiedys ze jest sukienka podobna do tej co mi sie podoba na wystawie u was. Nie wiesz czy jeszcze tam jest? Wyslalabys mi zdjecia gdybys mogla?

Kati pamiętam pamiętam o tym zdjęciu- bardzo długo Cie nie było.. wdepnę do saloniku jutro i zobaczę czy jeszcze jest, ale wydaje mi sie, że tak :) Jezio.. pytam bo ja tez będę miała ślub nad morzem :)

Swoja drogą Jezio w Szczecinie jest mega wielki wybór w sukniach.. 15-go stycznia były targi, byłaś może?

Gość jeziozwieziunia88
byłam na targach, ale nie jestem nastawiona na zakup nowej sukni, mam budżet przeznaczony na 1500, no 1700 max, czli uzywana i szukam tej jedynej... Kurcze a ja jeszcze nie byłam na naukach. Mam nadzieję, ze uda się to szybko i bezbolesnie zalatwić;) a wy jakie macie doświadczenia dziewczyny/

Gość jeziozwieziunia88
zastanawia mnie dziewczyny czy jest możliwośc przerobienia gorsetowej sukni na górze prostej na taka z dekoltem w serduszko. Wiecie może czy jest taka możliwość? jesl tak, to gdzie? U krawcowej, w salonach to robią?

Pola obciach to rzeczywiście za mało powiedziane ... o_O Kasiu musisz się poprawić! i częściej coś napisać :) Jeziozwieziunia jak masz na imię? Bo nickiem pisać, to trochę schodzi ;) nie mam pojęcia, czy można tak poprawić gorset. Trochę trudne by to było raczej. Takie dekolty w serduszko są super. Podoba mi się taki jak przy sukience, którą Ania wklejała (tą od Szwed). Wycięta, ale wstawiony tiul czy coś :) Fajna :) O naukach nic nie wiem, bo nie będziemy robić. Jak byliśmy u księdza, to nic nie mówił (on jest spoko, nikomu nie kazał chodzić na to) a poza tym mamy zaświadczenia ze szkoły. Całe szczęście :)

Byłam dzisiaj mierzyć suknie. I cena mnie zabiła - 6000 zł!!!!

czesc wam. rzadko zaglądam bo mam ostatnio problemy z komputerem już mnie szał bierze bo mi się wyłącza sam. my w przyszłym tygodniu jedziemy na sale bo musimy wpłacic kolejna zaliczkę więc pewnie coś tam dopytamy więcej, ja chciałabym zeby nam kobieta już powiedziała ile trzeba jakich owoców jakie napoje i po ile czego. wiecie co tam się ciesze ze już mamy załatwiona tą sprawe ze swiadkami nie spodziewalam się ze tak chętnie się zgodzą. teraz jestem na etapie planu dnia. macie już zrobiony. ślub mamy na 17, do fryzjera zapisałam się na 11, makijaż na 12 w tym samym miejscu. błogosławienstwo planujemy na 14 bo przed slubem chcemy jeszcze jechac do studia na zdjęcia, no i do koscioła przesiadamy się w bryczkę i konie. nie wiem czy nie przesunąc wszystkiego o pól godz do przodu bo boje się ze się nie wyrobimy. kasia 6 tys??? masakra. a jak wyglądałaś ładnie;)? oj kiedy ja pojade to nie wiem planuje na początku marca