Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estoyalucinando

czy wasz facet tez tak robi jak moj?

Polecane posty

Gość estoyalucinando

hej jestem z chlopakiem juz 8 lat roznie nam sie ukladalo aczkolwiek zawsze byl we mnie bardzo wpatrzony jestem 100 pr pewna ze nigdy mnie nie zdradzil, jest bardzo dobry, nie lubi imprez, ma malutko kolezanek znam wszystkie jego haslo i nie ma nic do ukrycia(jestem glupia suka bo ja go mnostwo razy zdradzilam z przystojniakami) ale do rzeczy czesto gdy siedzimy w sypialni i robimy swoje tam rzeczy, ja czytam ksiazke on oglada telewizor nagle lapie go na tym jak patrzy taki dumnym wzrokiem z lzami w oczach malutkimi i pytam co ci jest kochanie a on-boze jestem taki dumny jestes taka piekna i kochana, albo patrzy na mnie z lzami i mowi ale masz piekne rzesy dlugie, ale masz piekne cialo al ejestes piekna kocham cie bardzo i sie przytula....czy to normalne po 8 latach

Gość estoyalucinando
ps ja tez go bardzo kocham nie chce poznawac nikogo innego ale uwielbiam niezobowiazujacy seks, sexi gorsety ponczochy i napalonego wlocha lub hiszpana...lubie z nimi sypiac ale nie chcialabym takiego przytsojniaka dla siebie moglby mnie nie docenic jak moj mis

Gość estoyalucinando
przysiegam na mame siostre brata ze mowie 100 pr prawdy

Gość brak słów na to
jaką pożałowania godną kurwą jesteś

Gość estoyalucinando
no ale on nigdy si enie dowie o tym jest szczesliwy ja tez, czuje sie spelniona w tym jakze krotkim zyciu...po prostu lubie seks z pieknymi mezczyznami a jego kocham chce byc jego zona

Gość estoyalucinando
wszystko co odmienne musi byc kurwa...jestem kobieta 21 wieku nic wiecej a gdyby role byly odwrocone..ps nie jest tak kolorowo...bo czesto po seksie z przystojnym poludniowcem zakochuje sie i wtedy cierpie za plecami faceta mysle o innym i czuje sie samotna...czesto tez mowie przytul mnie misiuniu jakos mi smutno i wtedy on mnie tak pociesza i przestaje myslec o innym...boze jaki ja mam skarb

Gość mozetojejurokmoze
ja uwazam ze poki sie nie dowie to nic si enie dzieje tylko dbaj o to by sie nie dowiedzial, patrz gdzie i zkim

Gość estoyalucinando
piszesz tak ty zwykly brzydki smieciu bo w duchu boisz sie ze twoja laska tez tak robi w jakims stopniu boj sie chamie i naucz sie oddzielac seks od milosci

Gość fasdfasfasdfas
Mają tutaj inni rację- jesteś zwykła kurwą!!