Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateeeo24

Naturalne blondynki !

Polecane posty

Gość epaepaepp
Dobrze, że się ze mną zgadzasz i dostrzegasz tę prawidłowość z kontrastem. Teraz wystarczy,że każda blondyna się farbnie na czarno(co z resztą już robi multum lasek) i gowno bedziesz miala z tego swojego powodzenia, pustostanie :-D

Gość epaepaepp
Aha:-) są brzydkie, i już. A większość facetów woli brunetki, i już. Korva ile ty masz lat? 15:-D? Ograniczona gimsrako z dopy:-D

ograniczona to Ty jesteś, zazdrość Cię ogranicza, muehehhe. Ja podaję fakty: obejrzyj sobie rankingi najseksowniejszych, poobserwuj rzeczywistość: spójrz na siebie- niezauważalna blondi, smutneee.

Gość epaepaepp
Najsmutniejsze jest to, że się z tobą zgodziłam w tej kwestii,przyznałam - tak, jesteście atrakcyjniejsze - a ty jeszcze próbowałaś mnie gnębić :-D oj ścierwo z ciebie niecodzienne, brzydko brzydko 🖐️

ja Cię nie zgnębiłam, tylko szczerze powiedziałam, co myślę, chyba tego oczekuje się od osób na forum? W oczy nikt nie powie prawdy... Przepraszam, jeśli zabolało.

Gość epaepaepp
Ty tępa szpryco już nawet nie chciało mi się pisać,jaka jesteś płytka i jak generalizujesz, przyznałam, fakty to fakty, ale z siebie taka szmatka, no dobrze szmatko,tak też będziesz traktowana:-D

Tępa nie jestem, podaje FAKTY. Jasne, że są ładne blondyneczki, Magda Mielcarz np., ale Ty do nich nie należysz, Ciebie to nie dotyczy, więc...

Gość fasdfasfasdfas
Maladie ja Cię nie zgnębiłam, tylko szczerze powiedziałam, co myślę, chyba tego oczekuje się od osób na forum? W oczy nikt nie powie prawdy... Jak piszesz na forum to pisz to co sama dobrze wiesz lub sama tak uważasz, czyli twoje własne zdanie, anie wypisujesz jak to niby większość facetów lubi taki i taki a tak naprawdę tego nie wiesz :P

Gość epaepaepp
Oj szmatko, przecież ty tylko powtórzyłaś po mnie, niechybnie próbując mi dogryźć:-) nie boli mnie fakt, z którego od dawna sama zdaje sobie sprawe, ogarnij,ogarnij szmatkoo

Gość epaepaepp
O ty SZMATO :-) a skąd ty możesz wiedzieć, że ja nie należę do atrakcyjnych blondyneczek? Hej szmatko, te twoje FAKTY to o kant dopy rozbic, głupia pisdko hahahahah

o cieniu teraz beda sie klocic kto ma racje kazdemu podoba sie cos innego, trzeba miec to cos, wlosy tu maja gowno do rzeczy

boli, boli i właśnie to udowadniasz Spadam, muszę się wyspać, żeby nie mieć cieni pod oczami. Ty i tak jesteś brzydka, więc pewnie Ci to zwisa, mueheheh. Baj, kochana:*****

Maladie, ale z Ciebie kretynka. Piszesz jej, ze jest brzydka, a ja sie pytam - skad Ty mozesz wiedziec, że ona jest brzydka? Może jej do brudu na pietach nie dorastasz pustaku. :O 🖐️

Gość epaepaepp
No co za pustostan :-( oj przegrałas pisdko ciężko :-D

Jesteś pusta, bo sie wyklocasz o gowno, jakbys byla najpiekniejsza. Mi sie osobiscie Megan Fox nie podoba i znam mase facetow, ktorzy wola blondynki wiec skoncz pierdolic, bo nie dość, że jestes zayebanym, zwykłym pustostanem, to i jeszcze jesteś kurewsko nudna. :) 🖐️

Gość fasdfasfasdfas
Maladie zasłużyła i pusta nie jestem Przykro mi to mówić, ale jak przynajmniej 3 osoby tak uważają to coś w tym jest :P Nie wiem do końca czy pusta, ale na pewno próżna :P

Gość epaepaepp
dzięki Carrie, że jej to sparafrazowałaś, bo piździsko nie skapowauo za 1wszym razem :-D

Poza tym, nie rozumiem. Nigdzie jej nie napisalas, ze jest brzydka, co jest logiczne - bo jej nie widzialas, a ta tepa dzida napierdala, że Ty jestes brzydka. Chyba wnioskuje po czcionce. No to juz nie najpiekniejsza powinna z siebie robic, a medium. :classic_cool:🖐️

Gość epaepaepp
W ogóle żal z takim gimcieciem dyskutować, jak to takie płytkie myślenie ma i chce tylko, by drugiego zabolało. Obliguje ją do uważania sie za lepszą fakt,ze ja mam wlosy blond, a ona ma ciemne:-D nosz kurva co za tępa gimkupcia:-D

Gość epaepaepp
Jebać tę gimsrakę niech się wyśpi jutero pewnie 7lekcji w gimbudzie ma. Ja tez ide kima bo jutro uczelnia. Dobranoc:-)

Nawet nie wiesz, co znaczy słowo pusta. Można po tym stwierdzić jedynie, że jestem próżna albo uparta. Nic więcej. ale rozumiem, że absolwenci białostockich uniwersytetów nie są zbyt bystrzy, więc daruję.

Haha, mi zarzucasz brak bystrości. Jesteś pusta, bo uważasz, że jedynie Twoja "prawda" jest właściwa. To nie jest pustość? :O 🖐️ Zamknij już pysk poyebany szmatławcu. :classic_cool:🖐️

Gość fasdfasfasdfas
Maladie Co byś teraz nie napisała to ośmiesza ci to jeszcze bardziej, więc może naprawdę idź już spać a jutro obudzisz się piękniejsza ;P

Gość epaepaepp
Dobra weź wykurwiaj stąd 15letni śmieciu, żal mi cie dogłębnie :-D🖐️ nie znasz znaczenia słowa pusta...kurwa to sie nazywa riposta 21wieku :-)

Gość epaepaepp
Szkoda, że ci kurwo rozumu nie przybędzie :-D aale jesteś w gimbudzie, masz czas🖐️:classic_cool: