Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateeeo24

Naturalne blondynki !

Polecane posty

Ja nie pisałam nic o swoich celach, wartościach itd., więc gówno wiesz, czy jestem pusta, czy nie. Ciekawe, co Ciebie TAK zabolało w tym, co piszę. Moja prawda to fakty, zresztą ona sama mnie poparła, a to, co teraz prezentuje, jest podyktowane złością.

Gość trzezwa jutro
z doswiadczenia powiem, ze jak bylam blondynka duzo wiecej facetow sie lepilo :P wole jednak inny odcien koloru wlosow (teraz oryginalny odcien rudego:P), bo mam gdzies lepienie sie facetow, mam inne priorytety w zyciu :D

Gość fasdfasfasdfas
Maladie Malutka nie musisz sie tutaj usprawiedliwiać :P Dobranoc, przecież miałaś już iść spać. A i nie denerwuj się tak bo złość piękności szkodzi :P

Twoich ripost ograniczających się do "kurwa" nie powstydziłby się osiedlowy dres. Jest się czym chwalić. Zresztą widać, ze podchodzimy do tego zupełnie inaczej. Mi nie o riposty chodzi. Nie będę już kopać leżącego.

Gość fasdfasfasdfas
CarrieBradshaw. No trudno, żebyś sama siebie kopała, ale może z racji tego, że jesteś najcudowniejsza na świecie - masz i taką umiejętność. Przecież to jest medium bo po piśmie poznała że blondyna jest rzekomo brzydka, więc pewnie też potrafi sama sobie przyjebać piętą w czoło hehe

Gość epaepaepp
Tak, tera wszystkie, co ci pojadą, to będą blondyny, zazdrosne i zawistne :-D a skąd kochanie wzięłaś fakt o mojej brzydocie? No skąd ten fakt,K.U.R.W.A?:-D Nie będziesz juz? Uff..dziękuję..a teraz wypierdalay na zbity pysk macioro:classic_cool:🖐️

a jaki pieeekny fight let's get ready to ruuuumble!!! carrie uderza lewym sierpowym, ale Maldie sie uchyla i nie pozostaje dluzna - i nastepuje atak ciosow z jej strony A to wszystko w ramach ewoucyjnej walki samic o zainteresowanie samcow :classic_cool: Niech mi ktos poda popcorn :D

Gość fasdfasfasdfas
Maladie A stąd, skąd Ty wzięłaś fakt, że jestem pusta. Wystarczy poczytać co piszesz :P

Ja tez nie stoje po niczyjej stronie, uważam, że kazda kobieta jest ladna, jezeli umie o siebie zadbać. Niemniej jednak, wpierdoli sie taki PUSTAK, ktory wyzej sra niz dupe ma, przez co ma obsrana grzywe, a i tak sadzi, że jest najpiekniejsza na swiecie. :classic_cool:🖐️

Gość NAked ape
Ja mam naturalnie zlote wlosy (nie wyblakly blond), lekko brzoskwiniowa cere i zielone oczy. Przecietniary moga sie schowac :p ogolnie to uwazam ze brunetki czy szatynki moga byc piekne i intrygujace ale to rzadko sie zdarza (np jak maja niespotykane oczy albo umieja podkreslic swoja urode)

Piszę o błahostkach, nie piszę, że wygląd jest najważniejszy itp. A blondyna, mimo że niewyraźna, jeśli jest ładna, to jest i zauważalna.

CB, jeżeli z mojej wypowiedzi wywnioskowałaś, że ładne są tylko brunetki, to tępa dzida z Ciebie i tyle.

Czytaj ze zrozumieniem, nie napisałam nigdzie tego, co przekazałas w ostatnim poście. 😴 Pogrążasz sie coraz bardziej. Bez sensu jest dyskusja, gdyż nawet analizować dokładnie przeczytanych słów nie potrafisz. Żegnam ozięble. :classic_cool:🖐️

a kto ci powiedzial ze blondyny sa niewyrazne? puknij sie w glowke kazda laska moze byc niewyrazna jezeli nie bedzie potrafila wyeksponowac swojego piekna ja moge z reka na sercu powiedziec ze blondynki tez maja niezle branie- ja nigdy nie narzekalam na brak powodzenia i wiele takich jak Ty zezarloby mnie wzrokiem z zazdrosci ( nie uwazam sie za miss swiata - ale widocznie mam to cos co przyciaga facetow jak magnes )

Nie napisałam, że wszystkie- to nie reguła, ale kontrast jest zawsze wyraźniejszy- to fakt. Ty nie jesteś w moim typie.

Nie, każdy ma swój. Ja napisałam, jaki jest mój. Nie o nią konkretnie chodzi, większość kobiet o brązowych oczach mi się nie podoba. Jest tam parę wyjątków.

Gość Blonfynka
Naturalne sa najlepsze!!! Yi yo

Gość mateeeo24
obsrałem się i mam rzygi na mordzie :)