Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateeeo24

Naturalne blondynki !

Polecane posty

Gość mateeeo24

kto jest za blondynkami ? :D

Gość fasdfasfasdfas
Blondynką mówię duże NIE!!!!!!!!!!! Wole czarnule :P

Gość mateeeo24
Opinia jest taka że większość moich kolegów woli jednak blondyneczki te naturalne delikatne z niebieskimi oczami i dziewczęcym wdziękiem :D

Gość blondyneczka555
kalekim na moozgu dysortografom mowie duze NIEEE :):O🖐️

Brunetki żądzą, wystarczy obejrzeć dowolny ranking najseksowniejszych kobiet i jakie proporcje brunetek w stosunku do blondynek? jest 3:1. To swego rodzaju fenomen. Brunetki są dużo bardziej intrygujące.

Gość fasdfasfasdfas
blondyneczka555 Pijesz do mnie?? mateeeo24 Ja tam wolę, czarnule o jak najciemniejszych oczach i ciemnej karnacji :P Ale o gustach się nie dyskutuje :P

Ja mam typ królowa śniegu, to jest ciemne włosy i jasną karnację, jak Megan Fox i mam duże powodzenie. To zdecydowanie najlepszy typ.

tylko ile tak naprawde jest tych naturalnych blondynek? ;) mi sie podobaja i blondynki i brunetki - wszystko zalezy od urody

Gość fasdfasfasdfas
Lady Love Takich typowych czarnulek z bardzo czarnymi włosami jest tak samo mało jak jasnych blondynek :P

Gość fasdfasfasdfas
Maladie Ja mam typ królowa śniegu, to jest ciemne włosy i jasną karnację, jak Megan Fox i mam duże powodzenie. To zdecydowanie najlepszy typ. Dla mnie to nie najlepszy typ :P Już wolę blondynki niż takie blade czarnule ;P

A naturalnie blondynki to nie sa blade?:D Włąsnie,ze są blade jak sciana i dodatkowo mają pełno piegow:D nie ma nic gorszego niz blondyna po solarce:D

czy ja wiem ;) chinki(azjaci ogolnie) maja wlosy czarne, a ich populacja jest najwieksza na swiecie ;) pozniej dochodza murzynki i czerwono skorzy poludniowcy ( latynosi ) to przewaznie bruneci pozniej dopiero masz blondynki i na koncu rude

wypraszam sobie, ja nie jestm blada jak sciana :D nigdy nie bylam :P i nie mam piegow, a wlosy mam z natury bardzo jasno :)

Gość fasdfasfasdfas
Lady Love No chyba że tak, to masz rację bo ja nie wliczałem w to Azjatów i Murzynów :P Ale w np. Polsce jest tak jak pisałem :P

Gość fasdfasfasdfas
Maladie Większości hehe bo wszyscy ci powiedzieli a ty sobie wyliczyłaś średnią, to że podobasz się sporej części facetów to nie znaczy że nie woleli by jakiejś ładniejszej która jest np. opalona :P

gwen stefani, pixie lott - piekne i blade :) ciemne wlosy i blada cera? hmm zdecydowanie nie, choc nie wiem co masz na mysli piszac wlasnie blada cera

nie woleliby, bo taki typ jest dużo szlachetniejszy, a opalenizna nie jest już w modzie. Moje opalone koleżanki mają zresztą dużo mniejsze powodzenie.

Gość fasdfasfasdfas
Maladie To gratuluj ci- jesteś zajebista i pewnie każdy facet który na ciebie patrzy marzy o upojnej nocy z tobą w łóżku. Ty to musisz być bajecznie śliczna. Ale skończmy tą "rozmowę" bo ona do nie czego nie prowadzi- ty nie przekonasz mnie a ja tym bardziej ciebie. Więc nara.

Nie, bo mamy inne gusta. Tu nikt nie przekona nikogo. A co Ty się tak przejąłeś? Wyluzuj.

Gość epaepaepp
Niestety maladie ma racje taki typ jest znacznie bardziej pożądany i przede wszystkim bardziej zauważalny,przez ten kontrast między kruczoczarnymi wlosami a jasnymi oczami. Tylko z ta opalenizna to nie wiem sama..lekka jest najlepsza. Że bladosc sie podoba,w to nie uwierze. Widze po sobie,blondynka,blada,jasne oczy,niezauważalna..

one wszystkie sa musniete sloncem - nie sa mega blade, maja normalna zdrowa cere blade to sa nie ktore angielki - jasne mega blondynki i calkiem blade ciala ktore opalaja sie na rozowo - to dla mnie jest bladosc ;)

ja nie mówię o takiej najbledszej bladości:) alabastrowa cera A Ty, blada blondyneczko, jesteś niezauważalna, bo nie ma kontrastu, a nie dlatego, że jesteś blada

kazdemu podoba sie cos innego, to fakt :) wiec moze przy tym pozostanmy :) ja pewnie tez bym sie zlala z tlumem gdybym np miala niebieskie oczy, a ze jako jedna z niewielu jasnych blondynek mam brazowe i moge je podkreslac mocniej to jestem odbierana inaczej i podobam sie wielu facetom

Gość epaepaepp
Dobrze, że się ze mną zgadzasz i dostrzegasz tę prawidłowość z kontrastem. Teraz wystarczy,że każda blondyna się farbnie na czarno(co z resztą już robi multum lasek) i gowno bedziesz miala z tego swojego powodzenia, pustostanie :-D

nie, bo mam ładną twarz, a farbnięte blondyny są brzydkie pozdrawiam, nieszczęśliwa kobieto :*