Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kachaniegrzeczniacha

kochasio-znajomy poszukiwany !

Polecane posty

rasowy ty sie nie przejmuj ta kultura az tak :) Ja odkad porzucalo mnie po swiecie i odkrylam ze to co uwazalam za brak kultury w niektorych miejscach postrzegane jest jako szczyt dobrego wychowania i kultury osobistej, nabralam mega dystansu :)

Gość brunett____
kacha a Twoj jest gladziutki czy jakis meszek masz:P

Gość przyjaciel óspokojony
Więc jedź na zachód ok 150 km. Potem w lewo pod górkę, zobaczysz kajaki i to już bedzie to miejsce. Żona wraca pod koniec listopada.

Gość brunett____
kacha moge ja polizac? :P

Dobrze, stara. Siedź sobie tutaj i skamlaj o zainteresowanie internetowych onanistów. :classic_cool: gdybyś była poważnie zainteresowana poznaniem jakiegoś faceta swoich marzeń nie szukałabyś go tutaj. I co to ja jeszcze chciałam... aha - odwołując się się treści z początku forum. Masz 31 lat czy od 31 lat szukasz swojego ideału? Potencjalny kochanek nie będzie JUŻ... czyli jesteś mężatką i chcesz walić męża po rogach czy jesteś tak stara, że ślub w tym wieku byłby niesmaczny a dzieci wiadomo - królowa biologa w pewnym wieku odmawia. :classic_cool:

a poza tym to vera otworz oczy, na swiecie nie jest tylko bialo albo czarno, a ty mi tu pierdolisz o mezach slubach dzieciach - maly ten twoj swiatopoglad :) A zycie jest zyciem, uklady ukladziki :)

Gość brunett____
kacha daj pocalowac stopy:D

Coś się tak na mnie uwzięła? Tylko vera i vera. Jakieś problemy emocjonalne? A gdzie Wsiowy Buhaj? Czyżby przeszedł niespiesznie na e-mail i żalił się, ze vera, Zdzich i SM to idioci i stanowczo odmawia udziału w tej jakże zajmującej dyskusji.. :classic_cool:

Gość brunett____
kacha podniecasz mnie! :P

Za dużo tutaj błędów logicznych. Skoro masz to po co szukasz? Widzisz, to twoje popierdywanie świadczy wyłącznie o tym, że jesteś wirtualną mitomanką. :) Zachowanie w rodzaju "założę topik, pokażę jaka jestem fajna i uduchowiona, poflirtuję sobie i od razu poprawi mi się samoocena" :D Żadnych konkretów - nie wstyd ci tak łgać i robić z biednych kafeterian mószynów?

Gość Glenia
vera lynn Dobrze, stara. Siedź sobie tutaj i skamlaj o zainteresowanie internetowych onanistów. gdybyś była poważnie zainteresowana poznaniem jakiegoś faceta swoich marzeń nie szukałabyś go tutaj. I co to ja jeszcze chciałam... aha - odwołując się się treści z początku forum. Masz 31 lat czy od 31 lat szukasz swojego ideału? Potencjalny kochanek nie będzie JUŻ... czyli jesteś mężatką i chcesz walić męża po rogach czy jesteś tak stara, że ślub w tym wieku byłby niesmaczny a dzieci wiadomo - królowa biologa w pewnym wieku odmawia. teee vera postawisz i mnie tarota?:classic_cool:

Oho, grubo. :classic_cool: Niezłe opinie, rozumiem, że Buhaja znasz osobiście, wypiliście razem morze wódki i zjedliście wspólnie beczkę soli. :D

Gość Glenia
vera lynn Całkiem możliwe, ale przynajmniej to nie ja "szukam" ideału na forum dla prawiczków i kur domowych. a Twój stary wie ze uprawiasz cybersex z onanistami tego forum na priv?:classic_cool:

Gość Glenia
lubisz widze grac swiętojebliwą :classic_cool: