Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olineuszka23

atak paniki-pomocy!!!!!

Polecane posty

Gość olineuszka23

Boże, nie wiem co się dzieje. Nie mogę....położyłam się do łożka...nagle szybkie bicie serce, czarno przed oczami....nie mogę złapać tchu....wstaję...przechodzi na chwilę...kładę się i to znowu wraca...cała się trześę...nioe mogę oddychac....co mam zrobic?!

Gość olineuszka23
cala sie trzese...zupelnie bez powoduu..tylkjo ja tajk mam/? i ta mysl, ze zaraz umre...

Gość olineuszka23
a jesli to nie atak paniki tylko cos innego? jest tu ktohś;( boże... boje siee;(

Gość sama slooodycz..
to atak demonów...

Gość olineuszka23
niech ktos ze mna porozmawia;( nie moge przestac sie trzascl;(

Gość jakos_nie_jest_mi_was_zal
żyła wodna

Gość olineuszka23
ściska mnie cos w gardle, otwieram okno i nic...jestem sama w domu, nie mam nawet do kogos pojjzsc:(

Gość sama slooodycz..
jestem demonologiem. To sa pierwsze objawy opętania. rasdze sie skontaktowac w nablizszym czasie z egzorcysta

Gość sama slooodycz..
prosze nie bagatelizowac tych symptomow. polecam na poczatek gormila modlitwe o swiety spokoj. na poczatek powinno pomoc

Gość olineuszka23
;( nie wierze w takie rzeczy raczej.... co mogeer terazx zrobic? nie chce wracac do lozka;( jak tylko zamykam oczy dzieje sie to.

Gość olineuszka23
nie pojde spac chyba dzisiaj, boje sie ze umre;(u

Gość sama slooodycz..
skoro pozwalasz na ataki biada tobie. nie skarz sie pozniej na jeszcze gorsze objawy ktora moga byc destrukcyjne dla ciebie jak i najblizszych

Gość olineuszka23
to co mam zrobic? wszystko mnieboli;(

Gość sama slooodycz..
jak pisałem. wpierw modlitwa. gorliwa i szczera. o spokoj i zdrowie.

Zrób sobie mocną herbatę, włącz np. telewizor, zapal, to wszystko minie. Przynajmniej- powinno minąć. Piłaś ostatnio alkohol? Masz na coś uczulenie? Przyjmujesz jakieś lekarstwa? Różne mogą być przyczyny, posiedź chwilę spokojnie, zastanów się.

Gość olineuszka23
jeszcze nigfdy tak dlugo to nie trwalo.. zawsze byhyl jeden rzut i koniec a teraz juz 45 minut mi nie przechodfZi;( modlilam sie juz;( najgorsze jest to, ze jak mylsle , ze zaraz umre to jezcze bardziej mi slabo...

Gość olineuszka23
nie biore zasdnych lekow, wczoraj wypilam 1 piwo, prowasdze stresujacy tryb zycia, jestem nerwowa, wiem. zsze mi przechodzilo, gdy przytulalam sie mocno do chlopaka. jego nie ma, ja tu umieram. chybna musze sie leczycn, bo wykituje.. juz wlasczylam tv, ciszy tez sie boje..jestem chora psychicznie...

Gość sama slooodycz..
nie umrzesz. ataki zlych mocych czasami trwaja kilkanascie godzin pod rzad. przezyjesz . spokojnie

Gość olineuszka23
jedyne co zrobilam dzis 1szy razx to wypilam napar z 3torebek pokrzywy;( glower zaraz mi rozsadzi to cisnienie;(

To miałaś kiedyś takie objawy? Jak często? Myślę, że powinnaś skontaktować się z lekarzem, bo jeśli to się powtarza, lepiej wcześnie rozpocząć leczenie, naprawdę poważnie mówię.

Gość olineuszka23
co najmniej kilka razy w miesiacu.. dusznosc, uczucie goraca, drzenie, mysl o smierci, serce jak szalone wali...pare razy nawet zemdlalam;( ale konczylolo sie zawsze macx po 15 minutach;( ale do jakiego lekarza?do psychiatry?

Mialam ataki paniki. I to jeszcze gorsze od Twoich. Nie martw sie, to sygnal, ze jestes bardzo zestresowana i Twoj umysl sobie nie moze z tym poradzic. Pomoglabym Ci. Jesli chcesz, podam Ci sposob tutaj na forum. Sprawdzony sposob, ktory mnie zawsze pomaga. :)

To może być "tylko" nerwica, ale naprawdę w takich sytuacjach trzeba zwrócić się do dobrego specjalisty, tzn. nie takiego, który "leczy" nerwicę relanium lub innymi prochami, lekarstwa mogą ewentualnie wspomagać leczenie zasadnicze. Jeśli mieszkasz w większym ośrodku, problemów nie będzie, na wszelki wypadek sprawdź reputację lekarza w internecie.

Gość olineuszka23
agata- podaj mi ten sposob..

Dobrze, napisze za chwilke. Chce tylko, zebys wiedziala, ze to Ci na 100% pomoze, zaufaj mi. Tylko zastosuj sie do mojej rady prosze, jesli chcesz miec spokojny sen.

Gość olineuszka23
ale ja sie wstydze- pracuje w zawodzie, w ktorym wizytau psychiatry moglabym steracic reputacje jakakolwiekj;/ mieszkam w b. duzym miescie, to fakt. ale po tym jak kolezanka moja opwiedziala mi jak bylo u psychiatry to doszlam do wniosku ,ze oni sami nie sa hjchyba normalni... No nie przeszlo mi,. fuck. wiem co bedzie jak wroce do lozka. i ta charakterystyczna gula w gardle, ze nie moge przelkanc sliny...

Gość olineuszka23
czekam na rade;(

Gość sama slooodycz..
natychmiast wbij szpilke w malego palca lewej reki. krew przelej do naczynia i DOdaj 3 ziarna soli. nastepnie wrzuc miksture do ognia. naturalnie wylowanego. siweiczka bedzie dobra, szybko!

Przygotuj duza kartke papieru i dlugopis. Nie mysl duzo. Po prostu w punktach lub za myslnikami pisz swoje wszystkie obawy, zmartwienia, problemy i to, co bys chciala zmienic, to, co Cie martwi, denerwuje i stresuje. Na poczatek mozesz napisac tylko kilka takich punktow i stwierdzic, ze nie masz wiecej problemow, ale wierz mi, po 5, 10 minutach zaczniesz dopisywac wiecej, az utworzy sie dluga lista. Pisz je wszystkie. Gdy juz stwierdzisz, ze na pewno to wszystkie (mozesz nie pamietac innych ale to nic, dopiszesz sobie jutro jesli sobie przypomnisz), to schowaj sobie ta liste gdzies do biurka czy do szuflady i tam ja sobie miej. Polozysz sie spac i obudzisz sie rano spokojna, zrelaksowana. Stanie sie tak dlatego, ze Twoj umysl przestanie myslec o tych wszystkich problemach i zadreczac sie nimi. Myslisz o nich caly czas, nawet nie zdajac sobie z tego sprawy, myslisz o nich jednoczesnie i Twoj mozg tak wlasnie reaguje gdy jest tego zbyt wiele i mozg potrzebuje odpoczac. Dlatego masz ataki paniki. Jesli zastosujesz sie do mojej rady, Twoj umysl odpocznie od tej calej mieszanki wybuchowej problemow i pozwoli Ci zasnac bez obaw. Sprobuj i napisz prosze o efektach rano. :) Pozdrawiam!

Gość olineuszka23
to jest rada agaty?" jestes egzorcystaa cvy skad znasz ten sposob?