Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żyła to czy co?

do jakiego lekarza z problemem z żyłami w nogach?

Polecane posty

Gość żyła to czy co?

mam takie dziwne uczucie z jednej nodze jak się schylam na wyprostowanych nogach to czuje w jednym miejscu jakby mi tak żyłe ciągnęło, a dziś to tak pociągnęło i takie dziwne uczucie było jakby coś przeskoczyło albo pękło i kłuło mnie w tym miejscu nie wiem co to i gdziue z tym się udać

Gość dasasdsafdsg
hm i pewnie bierzesz pigulki anty?

Gość lejla28
do chirurga naczyniowego

Gość żyła to czy co?
nie, nie biorę pigułek to jest po zewnętrznej stronie nogi, trochę nad kostką, ogolnie mam zylaki, po wewnetrzych stronach lydek, i slabe krazenie, zimne rece i stopy

Gość lejla28
idz do lekarza zrobić dopplera żył a potem do chirurga naczyniowego ps.dopler to takie usg zył

Gość żyła to czy co?
ok dzięki

Gość dasasdsafdsg
a jakies leki,antybiotyki bralas ostatnio?

Gość żyła to czy co?
brałam anty może 3 lata temu może niecały rok i sporo opakowań antybiotyku na trądzik ze 4 lata temu

Gość a mooze too
A moze to rwa kulszowa? Ciagnie cie w calej nodze?

Gość dfgfgghgj
haha no wlasnie, to wszystko wychodzi. psozukaj te leki na necie i poczytaj skutki uboczne

Gość żyła to czy co?
nie, tylko w jednym miejscu nad kostką

Gość janik44
Takim lekarzem jest flebolog. Najlepiej nie zwlekać z wizytą, bo potem problem robi się coraz cięższy i na większą skalę. Ja nie zauważyłam pierwszych objawów, byłam zbyt zapracowana przez co zrodziło się u mnie zapalenie żył. Zupełnie przypadkiem trafiłam na dr Adama Zielińskiego flebologa w Warszawie, który okazał się być świetnym specjalistą dlatego gorąco polecam, więcej informacji tutaj http://www.doktora.pl/lekarze/chirurg-naczyniowy/adam-zielinski/

Gość gość
do żylakologa

Gość gość
Najlepiej udać się od razu do chirurga naczyniowego. Miałam ten sam problem i rozwiązał go doktor Piotr z www.krefft-laser.pl. Z tego, co rozmawiałam z innymi chorymi, to często sprawa nawracała. Ja mam spokój już długi czas. Polecam usługi. Naprawdę fachowa opieka.

Gość beata761
A tutaj http://www.lekinatury.pl już zaglądaliście? Są tam dostępne ziołowe leki, które również sprawdzają się w przypadku problemów z żyłami. Na ich stronie można sobie dokładnie poczytać jak działa VENOFORTON.

Gość Weronika1971
Z czymś takim to do lekarza flebologa, natomiast jak na początek pójdziesz do zwykłego internisty, co czasami może być szybsze, też będzie w porządku, a dodatkowo może uda się przyspieszyć wizytę u flebologa. Ja szybko wykryłam swoje problemy z żylakami i zaczęłam stosować taki preparat Varosin Forte Max, więc możesz też spróbować jeszcze przed wizytą u lekarza.

Gość avdsv

A z hemoroidami ma ktoś z Was problem? Mam takie dolegliwości, jak pieczenie, swędzenie i czase krwawienie... czy to są hemoroidy?

Dzień dobry, 
opisane przez Panią dolegliwości mogą być związane z chorobą hemoroidalną. Objawy takie jak ból, świąd, pieczenie lub sączenie mogą być bardzo uciążliwe i nieprzyjemne, dlatego warto sięgnąć po lek, który w krótkim czasie wyeliminuje dokuczliwe objawy. Zachęcam do zapoznania się z informacjami na hemoroidy.info.pl – można znaleźć tam artykuły opisujące przyczyny, objawy i możliwość leczenia hemoroidów.
Gdyby pojawiły się pytania, jestem do dyspozycji.