Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RazDwaTrzyJestemNaWczasach

Powiedzcie mi jak Ja, przecietna dziewczyna mam kogos znalezc..

Polecane posty

Wysłałam mu takie jakie miałam, nie poprawiane żadnym programem i wyraźnie napisałam, że jestem niska i raczej pulchna. No cóż, moja samoocena strasznie wtedy spadła, szczególnie że facet był brzydki jak nie wiem co.

niezalezna - tak w ogole to bardzo mile z twojej strony :)

a róbcie jak chcecie :) ja znam przykład szczęśliwych ludzi, którzy poznali się przez internet.. *koleżanka poznała obecnego męża (od 2 lat) na chacie... pojechał za nią do Anglii i ściągnął ją do Polski :) *współlokator poznał dziewczynę na forum, pół roku ze sobą pisali i rozmawiali przez skype, spędzili ze sobą Sylwestra, później zamieszkali razem :)

rhovanion, nie musze Ci tego mowic bo zapewne sama to wiesz, ale powinnas miec gdzies tego goscia, wiadomo dlaczego szukal pieknej laski - bo jak piszesz sam byl brzydki jak but i potrzebowal sie dowartosciowac, normalka :) staraj sie kierowac tym co mowia o tobie twoi znajomi czy przyjaciele a idiotow zwyczajnie sobie daruj :)

Gość qqqqqqqqqqqqfaadfadfasfas
Różniczkowo niezależna Ja nie mówię że ludzie nie mogą się tak poznawać i nie być szczęśliwi przez to że się poznali się przez internet, ale mam taki charakter a nie inny i dla mnie to jest raczej nie możliwe żeby się z kimś spotkać poznanym przez internet. Taki już pojebany jestem i nic z tym raczej nie zrobię :P

Różniczkowo niezależna a zdradź mi chociaż skąd jesteś? Jeśli o mnie Ci chodziło to jestem z... powiem mniej dokładnie że z pomorza :P

Gość Polak23342
RazDwaTrzyJestemNaWczasach masz na imię Paulina?

heh nie, nie mam na imie Paulina:D

rozniczkowo niezalezna, ale dobra jestes :D

Różniczkowo niezależna na pomorzu nie mam nikogo znajomego, więc się nie pobawię w swatkę wybacz A już myślałem że dzięki kafe znajdę miłość mojego życia :P

Gość Polak23342
RazDwaTrzyJestemNaWczasach to dobrze, bo już myślałem, że moja kuzynka singielka znowu atakuje to forum :P ma sytuację podobną do twojej

ja z centrum.. dawaj dawaj :P

heh, pozdrow kuzynke, smialo mozesz ja pocieszyc ze nie jest jedyna oferma :)

Gość po co komu facet
to i tak zawsze bedzie obca osoba. Dzis jest, jutro moze nie byc :P "chce miec kogos dla kogo bede najwazniejsza na swiecie i nie chce zeby to kuzwa byli moi rodzice" To i tak zawsze beda rodzice. Dla nikogo innego nigdy nie jest sie az tak waznym jak dla rodzicow. I odwrotnie tez ;) No oczywiscie w normalnych rodzinach ;)

po co komu facet, hmm zapewne masz racje, mimo to jakos tak chcialabym miec kogos takiego:P moze to irracjonalne ale jednak:P

Hmmm... po pierwsze, po co komu druga osoba to zwykłe pierdolenie osób które nie wiedzą co to znaczy być samemu, bo są w związkach lub były... a jeśli były a nie są, to pomimo swojego pierdolenia "po co komu" zapewne prędzej czy później w takowe wejdą. No może jedynie księża nikogo nie potrzebują, ale ci mają swój fetysz religijny który zastępuje im bliską osobę. Po drugie... autorko, nie myśl o tym bo myślenie że pozostaniesz do końca życia samemu wpędzi Cię w depresję. Chociaż pewnie pozostaniesz do końca życia samemu, nie ma co owijać w bawełnę, ale lepiej nie myśl o tym.

Różniczkowo niezależna To po studiach chyba się przeprowadzę bo mnie i tak tu gdzie jestem nic nie trzyma :P Chociaż moja samotność raczej nie jest spowodowana miejscem zamieszkania, więc przeprowadzka i tak pewnie nie pomoże ;(

no to teraz faktycznie nie musze o tym myslec, skoro powiedziales(las) mi co mnie czeka w przyszlosci to w koncu moge przestac zyc w niepewnosci, dzieki!

Różniczkowo niezależna qqqqqqqqqqqqfaadfadfasfas a co studiujesz? A takie tam- nie chcę pisać zbytni o sobie, więc jak pozwolisz to Ci nie odpowiem na to pytanie :P

dokladnie o tym wiem, niestety... ale tez kurde nie moge sie oszukiwac i wmawiac sobie ze nie ma to dla mnie znaczenia, po prostu tak nie jest..

qqqqqqqqqqqqfaadfadfasfas widzisz, teraz nie masz wyjscia :D

Różniczkowo niezależna To teraz będę musiał zachować się jak cham i prostak i mimo to nie odpowiedzieć :P

RazDwaTrzyJestemNaWczasach nie szukaj na siłę :) daj sobie 2 lata.. jeśli w tym czasie nikogo nie poznasz, to rozpocznij zorganizowaną akcję ;) portale społecznościowe, randkowe, kluby, itd ;) to będzie co prawda akt desperacji, ale do niego raczej nie dojdzie, bo wcześniej kogoś poznasz :)

RazDwaTrzyJestemNaWczasach qqqqqqqqqqqqfaadfadfasfas widzisz, teraz nie masz wyjscia Nie ma sytuacji bez wyjścia :P Zawsze są jakieś warianty, tylko nie zawsze te warianty są słuszne.