Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RazDwaTrzyJestemNaWczasach

Powiedzcie mi jak Ja, przecietna dziewczyna mam kogos znalezc..

Polecane posty

Różniczkowo niezależna - też sobie dałam takie 2 lata, jak skończyłam 20 lat i nadal byłam samotną dziewicą. Potem była akcja trwająca rok - wszystkie portale randkowe, biuro matrymonialne, imprezy, szybkie randki, swatanie przez znajomych. O efektach nie muszę chyba opowiadać.

Gość qqqqqqqqqqqqfaadfadfasfas
Różniczkowo niezależna Odmówię, ale w zamian proponuje zmianę pytania ;)

ojej ojej, oczywiscie ze nie szukam na sile:) nie jestem tez zdesperowana, mam przyjaciol i wlasne zycie.. zreszta, samemu mozna przezyc, w ostatecznosci.. szkoda ze Ciebie nie znam rozniczkowa, mam wrazenie ze przez te wiele lat mojego zycia bys mnie wyswatala :D

Rhovannion - a poza desperacką pogonią spróbowałaś się tak naprawdę zaangażować w te poszukiwania? jeśli tak, to nie rozumiem co może być przyczyną... na pewno nie uroda, czy jej brak! i nigdy nie myśl, że to powód! może jesteś za mało otwarta? może faceci się Ciebie boją? :)

śp. ten ostatni niedziel spadaj :P (zapewne nie wypada w MOIM WIEKU tak sie wyrazac po mlodziezowemu ale mam to gdzies) :P

Co masz na myśli pisząc o zaangażowaniu? Nie, faceci się mnie nie boją, faceci mnie nie widzą, ewentualnie traktują jak kumpla, z którym można pogadać o wszystkim. Nie jak kobietę. A Ci, na których zależy mi wyjątkowo, uważają mnie za brzydką i grubą, najczęściej.

qqqqqqqqqqqqfaadfadfasfas zmianę pytania? na jakie? Na takie jakie zadasz :P

Rhovannion gruba to ja jestem, a nie narzekam na brak powodzenia ;) pomimo figury foki-grube cielsko i malutka chudziutka twarzyczka ;) może to kwestia rozmowy z facetami i podejścia... mnie tez traktowali jak kupla dopóki nie założyłam większego dekoltu ;)

okej to jak juz bede tak zdesperowana i bede szukac tylko sexu to wroce tutaj na kafe zeby Ciebie poprosic o pomoc :) :P Rhovannion wiem jak sie czujesz śp. ten ostatni niedziel - tak lyso mi, w ogole to strasznie sie tym przejelam :P a zeby Ci tak internet wylaczyli ! :P

Mnie traktują jak kumpla nawet z dużym dekoltem albo w kiecce. Po prostu nie jestem atrakcyjna dla facetów i staram się z tym pogodzić. Nawet w biurze matrymonialnym nikt nie odpowiedział na mój anons, trochę to przykre, ale mnie ostatnio coraz bardziej śmieszy. I chyba przy tym zostanę. Skoro mam być stara panną, to będę. Nie ma nad czym płakać.

Niezalezna - a tak konkretnie to co sie zmienilo w twoim zachowaniu ze faceci zaczeli widziec w tobie kobiete? opisz pare trikow :)

Różniczkowo niezależna Dobra zaraz wrzucę ;) tylko muszę się z tym ogarnąć.

ha, wiedzialam jaki bedzie twoj slaby punkt! a bede zolza, podobno faceci to lubia :D heh chyba sobie wykreuje nowy wizerunek :D oj ja przeciez wiem ze nie latwo, ale wez nie odbieraj resztki nadziei no zesz kurcze, klam!

qqqqqqqqqqqqfaadfadfasfas hahah czekam :) RazDwaTrzyJestemNaWczasach byłam chyba najbardziej prowokującą cnotką jaką znam :D i w sumie taka już pozostałam... ;) nie chodzi tu o jakiś prowokujący ubiór, tylko uśmiechy i żarty, że bez niego chyba nie przeżyjesz itd ;) raz powiedziałam koledze, że jest bardzo przystojny, co sprawiło, że się zarumienił :D

Różniczkowo niezależna qqqqqqqqqqqqfaadfadfasfas to trochę wygląda jak gra w prawa czy wyzwanie pytanie odrzuciłeś, to teraz wyzwanie... wrzuć tu swoją fotkę Specjalnie dla Ciebie, moja fotka- sam robiłem ;) http://www.voila.pl/477/2ny8r/?1 Może być?

qqqqqqqqqqqqfaadfadfasfas nie rzucaj slow na wiatr!

heh :D

Gość LSD20
Rhovannion ale jestes glupia, za nic na psychologi sie nie znasz:D juz pisze ci czemu koles tak ci powiedzial... po prostu wydalas sie mu za ladna a on bal sie ze dostanie od ciebie kosza i tak ci powiedzial zeby ci dokopac.na zdjeciach widzial cie brzydsza, jego szanse na ciebie i samoocena byly duze a zobaczyl ladniejsza laske w realu i stwierdzil ze pewnie jak go zobaczy to go wysmieje i da kosza wiec on chcial uprzedzic sytuacje i tak sie zachowal

no ja chyba nie zasne:D ciagle tylko bede myslec jak wyglada qqqqqqqqqqqqfaadfadfasfas heh śp. ten ostatni niedziel - nie ma co, nie potrafilabym sie pozbierac po stracie internetu, ba, przy chwilowej chocby utracie internetu perspektywa zycia w samotnosci staje sie wrecz blahostka ! :P