Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fasolka 99

wrocław poród szpital kliniczy

Polecane posty

hej może jest ktoś kto obecnie przygotowuje się do porodu we Wrocławiu przy ul.Borowskiej albo jest świeżo po ... , mam sporo pytań i będę wdzięczna za info i pomoc :)

Gość gucio z maja
no jezlei wybierasz ten szpital to licz sie z tym,ze przy porodzie i nie tylko beda studencie, cala gromaa mlodych studentek i studentow, lezalam tam na innym oddziale, wiem cos o tym.. ale moze Ci to nie bedzie przeszkadzalo, a warunki jak na szpital fajnie, nie wiem jak na poloznictwie, ale na laryngologi slaba opieka, w sumie zero opieki

Gość Miraculum5
A kiedy autorko masz termin? Ja też chcę tam rodzić, studenci mi nie przeszkadzają, niech się uczą, a nie wyrastają na konowałów, ale boję się, że mogą mnie odesłać z braku miejscu

Miraculum5 fajnie że się odezwałaś :) ja mam termin na 6 stycznia ale w związku z zaleceniami ortopedycznymi ma być to cesarskie cięcie więc w 39 tygodniu czyli końcem roku, po ostatnio usg okazało się że maluch dośc duży więc rozwiązanie przed sylwestrem - może wtedy nie będzie tylu studentów choć i tak mi to raczej nie przeszkadza, mam toxo i trochę problemów z maluchem i chcę tam rodzić ze względu właśnie na opiekę nad dzieckiem i grono specjalistów, mam tylko nadzieję że się uda bo jestem spod Wrocławia i nie bywam u żadnego z tamtejszych lekarzy, również boję się że mnie odeślą , i jak to załatwić żeby się udało, a ty na kiedy termin, może wiesz więcej niż ja na temat porodów w klinicznym

Gość lepiej daj w łapę komuś
konkretnemu by zrobił ci cięcie, bo lepiej żeby nie był to doktorant, który właśnie wrócił z nocnego dyżuru gdzieś w mieście:O

no extra , nikomu nie zamierzam dawać w łapę , płacę składki zdrowotne i nie widzę powodu by ponosić dodatkowe koszty, nigdy nie wiadomo czy specjalista który ma cie kroić też nie jest po jakimś innym dyżurze lub w ch... nastroju , a kasy wyrzucać nie zamierzam przy oczekiwaniu na dziecko i tak wystarczająco dużo innych kosztów