Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewvvia21

Lubicie gdy faceci sie za wami ogladają?

Polecane posty

Gość sdsdsddffd
ale serio NIE LUBIE ZWRACAc NA SIEBIE UWAGI I NIE LUBIE JAK SIE GAPIĄ wiec nie generalizujcie, ze kazda to lubi. jak moj chlopak sie na mnie patrzy to lubie to i tyle. inni nie muszą

sdsdsddffd ja sie ubieram normalnie, na skromną kobietę, a gapią patrzą się :) życzliwie i sympatycznie, nei ruchacze, normalnie męzczyźni

Gość sdsdsddffd
fiku mikuu ja nie ogladam sie po ludziach jak ty i nawet nie wiem czy ktos sie gapi i prawde mowiac, nie interesuje mnie to ;)

Gość pseudonima
"nie wiem jacy sie ogladaja, nie patrze na ludzi specjalnie czy ktos na mnie sie gapi, zazwyczaj ubieram sie normalnie, nie lubie sie wyrozniac z tlumu, ale jak keidys ubralam sie inaczej to nie lubilam jak sie gapią. porzadny facet sie nie gapi, tylko ruchacze się gapia wg mnie.no chyba ze ktoras wyglada jak glupia to wtedy i kobiety sie patrzą i smieją" przesadzasz chyba... nie przywykłas chyba do "ładnego ubierania sie" i odrazu bierzesz to jako napalenie sie na ciebie jak ubierzesz sie ineczej i sie patrza... a nie pomyslałas o tym ze rzeczywiscie uwazaja cie za ładna laske/ dziewczyne my tez jak widzimy ładnego chłopaka/faceta/ mezczyzne to sie obejrzymy itd... a wiecie co jest najlepsze to to ze dzis prawie cały dzien spedziłam na miescie i nie widziałam ani jednego ladnego faceta ( a nie przepraszam...widziałam jednego ale zakapturzony i "chowajacy" sie - chyba wszystkie go napastuja bo chłopak normalnie prawie chciał sie zapasc pod ziemie :/ a ładny był) za to wideziałam multum ładnych dziewczyn dobrze ubranych niczym modelki ... a ci wybrzydzaja :/ my laski mamy przejebane :( :( :( :(

Gość weerre
Najlepszą metodą na te żałosne podszywy jest ignorowanie ich prostackich wpisów.

Gość pseudonima
wyszłyscie dziewczyny ostatnio na ulice i popatrayłyscie sobie jacy kolesie chodza i jakie dziewczyny ????? bo ja tak i jestem załamana... dziewczyny/ kobiety ładne zadbane śliczne, dobrze ubrane ... faceci - co drugi to przygarbiony komputerowiec, co trzeci z nadwaga, jakas recydywan, jaskinowce , oczy jak świnskie szparki badz twarz nieskalana myśla :/...a dzisiaj widziałam dosłownie Hitlera w autobusie tylko bez wąsika :O

Myslisz sie :) a pozatym prosze cie nie krytykuje mnie tu, bo sam zapewne jestes 50 letnim brydnym brzydalem, a ja tego, ze za wysoka nie jestem nie wymyslilam sobie sama i niczym tego nie zmienie :)

Gość pseudonima
"psedonima, to samo oni moga myslec o nas, no ale skoro sie ogladaja to raczej nie," ogladasz sie za brzydkimi?

nie rozglądam sie szukajac meskich spojrzeń, ale np. dzis szłam ulica i facet z przeciwka patrzył mi sie w oczy i sie uśmeichał, trudno przeoczyć :) uważam że to sympatyczne :)

Gość pseudonima
"To jesteś ch*jowa. Blondynka musi mieć co najmniej 170 cm wzrostu." musi miec dla niego :) a nie dla wszystkich ludzi na swiecie "Brunetki jeszcze mogą być malutkie. wow...poraziła mnie twoja dedukcja

Gość pseudonima
"nie rozglądam sie szukajac meskich spojrzeń, ale np. dzis szłam ulica i facet z przeciwka patrzył mi sie w oczy i sie uśmeichał, trudno przeoczyć uważam że to sympatyczne " no miłe mile :)