Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewvvia21

Lubicie gdy faceci sie za wami ogladają?

Polecane posty

Gość pseudonima
" Blondynka musi mieć co najmniej 170 cm wzrostu. Brunetki jeszcze mogą być malutkie." czytajac to chyba zwichnełam sobie jakąś synapse w możgu :O

Gość ROLNIKXXXXX
ja nie lubiem jak siem na mnie gapio facety.... ale jo tysz facet..

Gość ROLNIKXXXXX
kobity lubiejom jak siem im mówi że so ładne dupy..

pokaz swoje zdjecie, albo opisz sie, chetnie sie posmiejemy zgredzie stary, pewnie łysy jestes bo jestes taki stary, ze ci wloski powypadały, co :(

Gość panna z sucha glowa
Ja tez sie wtedy dziwnie czuje i dziwie sie kobietom, ktorym to imponuje :O

cwaniaro? czlowieku, nie bede ci nic pokazywac, nie pokazuje zdjec takim zerowcom jak ty :) ale jestem pewna, ze jakbys mnie zobaczyl to bys z krzesla rypnąl z zachwytu :) osioł :)

lubie, ale jak oglada sie za mna nieatrakcyjny facet to jakos nie jest mi przyjemnie :O smieszny student - porazila mnie twoja glupota chlopczyku :(

Gość panna z sucha glowa
Ej, piszcie na temat!!!!

Gość pseudonima
"Ja tez sie wtedy dziwnie czuje i dziwie sie kobietom, ktorym to imponuje " ale co imponuje? zaimponowac mozna charakterem wiedza inteligencja ale nie spojrzeniem oO po za tym gapic sie beda zawsze no chyba ze im wszystkim oczy wydrapiesz...oby sie nie wazyli podchodzi i zagadywac bo to juz masakra :/ (no chyba ze zalezy jaki :) )

uu, rozkazujesz mii, "masz usunac w 2 minuty" agresja normalnie. nie, nie bede ci wysylac zadnych zdjec, mowilam ZEROWCOM nie wysyłam zdjec, ale widac, ze cie korci zobaczyc taka dupe jak ja :(:)

Gość pseudonima
---> Smietankaa1 ----> Śmieszny Student ach te konskie zaloty ...niby tu ...spadaj, paszte, chamico....a zdjeciami sie wymienia :) :P

Oczywiście. Nie lubię, jak gówno robi z siebie diament, więc się bym z Ciebie śmiał jaki no-life z Ciebie robi tutaj z siebie jakąś laseczkę, a jest jakąś karlicą, z którą związałby się desperat.

Gość pseudonima
to teraz TAK wygladaja relacje damsko meskie :O

zrobie ci kurwa wjazd na chate za ta karlice i ci ryj obije. KURWA CZLOWIEKU zapytaj sie dziewczyn tutaj o wzrost, moze ktoras ci sie spodoba, jak nie , to odpierdol sie odemnie. tak pozatym, to WYJEBANE NA TWOJE ZDANIE MAM :)