Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kidoskksdefner

JAKA JEST WASZA WAGA, I WZROST? :D

Polecane posty

Gość ja pani wasza
na twoim zdjeciu ! jak to sa patyki to ja jestem ksiadz!

nie oszukuj sie laro, masz potezne uda, co nieznaczy ze sa zle, mi sie tam bardzo podobaja :D musisz miec zajebisty tyleczek ;) :D

Gość ja pani wasza
lady love widze ze masz grzywke jak ci kiedys na forum radzili no ladnie lepiej

eeehhh to śmieszne co rozpisuja o mojej figurze :-D Lady Love a tyłeczek,owszem niczym wysportowana murzynka :-D ***Dekadencki Wojownik*** cafe Largo mi się z misiem koralgolem kojarzy dlatego ma byc laroo

krytykowac? czytaj ze zrozumieniem kolego ;) pyzata, no moja buzia nie jest idealna, coz zawsze taka byla :D nawet jak wazylam 49 kg

Gość ja pani wasza
tylek niczym murzynka to raczej powinno byc powodem do placzu a wysportowana murzynka by takiego zadu nie miala

Gość Po prostuJa
173/50kg/23l

''nie oszukuj sie laro, masz potezne uda'' A czy ona napisala, ze ma chude? Normalna ma dziewczyna figure, nie chuda, przeciez nie kazda musi byc chuda. Tak wlasnie wyglada jak napisala: ok, nie za gruba, nie za chuda.

bo ma, co nie znaczy ze sa zle! ja takie lubie, sama bym takie chciala, tyle ze mi pewnie w cyc pojdzie a wiekszych miec nie planuje ;):P

wiecie co jest z tego najlepsze? że czuję się idealnie i ni zamieniłabym się na inną figurę a wypociny niektórych w stylu jesteś gruba,okropne nogi itp mnie śmieszą, pozdrawiam,życzę miłego wieczorku :-D

pomaranczko nie produkuj sie tyle uwazam ze jestem ladna dziewczyna cos w tym zlego? nie sadze, zdjecia zdjeciami- wrzucalam tu rozne foty i z bliska i z daleka- nie wazne to forum jest ze mna dluzej niz ci sie wydaje, mam prawo robic i pisac co mi sie podoba puki co narazie to wy krytykujecie mnie, jak zwykle i szukacie dziury w calym

Gość bania u cygana do rana
169cm 79kg

Gość królowa przegrywu
168/42kg :-O

Gość lubię cięte kwiaty w domu
za moich czasów to dzieci i młodzież to była cienizna, sama ważyłam jakieś 53 kg przy swoim wzroście i zbytnio mnie to nie interesowało w tym wieku powinno się być szczupłym, mieć mnóstwo energii nie do spalenia, być ciągle w ruchu itd. teraz się już wszystko pozmieniało, 12latki chcą wyglądać staro i zajmują się już dietami ech

Gość nowomoda noeologizmów
172 cm i 59 kg

Gość 173 i zawsze 50kg
a waga ani w gore ani w dol. stabilna :D