Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka j.

telefn stacjonarny jak w stanach

Polecane posty

podobają mi się telefony stacjonarne takie jak są w stanach, często takie pokazują w filmach, to tylko taka bardzo duża słuchawka, która ma cyfry wewnątrz i jak się ją odkłada to słuchawka jakby zlewa się z tym na czym się ją kładzie. Ciężko mi to wytłumaczyć ale jeśli ktoś wie o c mi chodzi to czy wiecie może też czy takie telefony można dostać w polsce? Nie potrafię takiego znaleźć.

Gość hhkkh
^^^^^^^^^^^^^^|| | ZIMNY LECH ||'"" |"" __,_ | _____________ ||__ |__|__ |) |(@) |(@)""" **|(@)(@)**|(@)

nie do końca, oni mają te telefony takie dość spore, przynajmniej na tych durnych horrorach tak to wyglądało, że jak trzymali w ręce to wydawały się te słuchawki takie dość duże, prostokątne ale takie w lekkim łuku, tnz. nie porste tylko tak lekko na półokrągło i jak słuchawka leżała na tym no, nie wiem jak się to nazywa, to to się tak zlewało w jedną całość, że ani słuchawka ani to drugie nie wystawało. Ciężko mi to wytłumaczyć niestety :( Staram się jak mogę.

aha no i ten telefon o którym mówię jak pisałam zlewa się w całość bo na tym obrazku co podałam to pod spodek słuchawki jest większe niż słuchawk a