Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potrzebuję pomocy

Gdy facet mówi: ,, Zobaczymy jak to będzie, niech to się ciągnie...

Polecane posty

Gość Potrzebuję pomocy
wytłumaczcie mi proszę drogie dziewczęta tu zgromadzone co musiałby robić lub czego nie musiałby jeśli by mu zależało???? i nie chodziłoby mu tylko seks??

Gość no jak jak ?
Dziewczyno pomyśl trochę.... Miał 7 kochanek (podobno) z tobą 8 no heloooooooooo !!!!!! przecież musiał je jakoś wyrwać. Przecież to babiarz ludzie normalna kobieta kijem by go nie tkneła tyle bab i jeszcze pewnie po dyskotekach...najgorszy szajs ci się trafił a ty rozkminiasz jakby był to książe.

Gość Potrzebuję pomocy
I nie pytam o to z żadna ironią, popoprstu pytam co musiałby takiego robić. Jestem Wam wdzięczna , że jesteście i że ze mną rozmawiacie.Nie jestem wcale nastawiona do Was ani na wasze opinie anty, poprostu potrzebuję koorwa pomocy.bo nie chcę się drugi raz dać oszukać!!!!

Gość Alidło
A ja myślę, że się nakręcasz :), w początkowej fazie związku to normalne, ciesz się chwilą !!!

Pytałam się go setki razy czy jest ze mna dla skesu, on odpowiadał tysiące, że ni tylko!!! a czego się spodziewasz:D:D kurde jak Ty facetó nei znasz jeszcze! ale jak sama sex aż tak lubisz to korzystaj:D :P

Mam znajomych - on po długim chodzeniu - pierwsza dziewczyna mu została w Anglii; po trzech miesiącach znajomości zamówili salę na ślub :) wszyscy się pukali w głowe- a oni są szczęsliwi - właśnie oczekują drugiego dziecka Daj sobie i jemu naprawdę trochę luzu ;) inaczej zmarnujesz wasz zwiazek . Było mineło - patrz teraz na Was a nie na to co było kiedyś . A faceci czasami gadają głupoty bo jakoś tak maja więc bardziej zwracaj uwagę jaki jest dla ciebie niż na co mówi jak mu drążysz dziurę w brzchu.... Powodzenia ;)

Gość ona 987 987
Dziewczyno, możesz mieć pewność że jak zdradzał tamtą to i będzie zdradzał Ciebie. Kwestia czasu. Pytanie ile mu zajmie czasu, aby się Tobą znudzić. Przerabiałam ten temat.

Gość ona 987 987
Jeśli seks z nim sprawia Ci przyjemnośc- to super, baw się w to, ale nie angazuj emocjonalnie. Jeśli już się zaangażowałaś no to... pewnie będziesz cierpieć. btw. ja jestem teraz w 'związku bez zobowiązan' i jest calkiem fajnie :D Grunt to sie nie angażować ;-)

Gość Potrzebuję pomocy
:( :( :( :( :( :(

Gość gość
olej buraka :D