Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potrzebuję pomocy

Gdy facet mówi: ,, Zobaczymy jak to będzie, niech to się ciągnie...

Polecane posty

tak , jasne poczekaj daj mu się bzykać:) daj się dalej poniżać taktować pedmiotowo tanio się sprzedajesz za słówka typu "słoneczko, bla bla" żal mi Ciebie a Ty ile masz lat??

Gość Potrzebuję pomocy
To jest jakieś nieporozumienie :-o

sama piszesz, że potrzebujesz poocy serio potrzebujesz jej takie sa fakty sama tego nei widzisz ze on Ci wykorzystuje jest aroganckim typem!

Gość autorka_tutaj_doprawia
ideologię bo tak na prawdę ten ich układ z braku laku jej też odpowiada, bo koorva nie uwierzę, że można być tak ślepym.

Gość Potrzebuję pomocy
Mam mieszane myśli co do jego zamiarów...Z jednej strony wydaje mi się, że spotykamy się tylko dla łóżka, a zdrugiej strony uważam, że mamy udane życie seksualne i jest też bardzo dużo sytuacji, gdzie nie mogłabym powiedzieć, że jestem mu tylko do tego potrzebna!!! Ostatnio dużo chorowałam, siedział ze mną cały weekend, dzień i noc.Przywoził mi zakupy, robił herbatki itp itd.Nie uprawialiśmy wtedy seksu...Poprostu przy mnie był.Nie raz przyjeżdza po mnie pod pracę , robi mi niespodzianki.Nie wiem, poprostu poczekam... tyle.A moje domysły mogą być tylko moimi wymysłami, a może rzeczywiście tak jest.Nie będę tego skreslała dzisiaj...Poczekam na rozwój sytuacji...Jeśli okaże się frajerem, który chce tylko jednego to straci coś naprawdę zajebistego czyli MNIE :D Proste jak drut, a wtedy tylko on będzie tego żałował.Najwyrazniej na mnie nie zasługiwał :)

Gość Potrzebuję pomocy
A może poprostu to tylko mój zespół PMS :classic_cool:

Gość Potrzebuję pomocy
albo nie wiem , jakieś urojonia :D :classic_cool:

Gość Potrzebuję pomocy
urojenia* a teraz otworzę piwo i napiję się za swoje szczęście :D

Gość Potrzebuję pomocy
Jeśli czuję, że coś jest nie tak to zwykle jest coś jest nie tak. a więc wypiję pierwsze bardzo szybko i otworzę kolejne 😭

Gość Potrzebuję pomocy
Czy Wy na prawdę wszystkie tu uważacie, że on chce tylko seksu??? :( 😭

Gość Potrzebuję pomocy
Nie zapominajcie, że zakochany znaczy ślepy :(

Gość idolka__
autorko, czego ty chcesz. na dwie strony opisujesz, ze uwazasz, ze on mysli tylko o seksie, a jedoczesnie gdy opisujesz jak postepuje to jakbys pisala o normalnym chlopaku, ktory jest zaagazowany w zwiazek i byla jest bo jest, ale niezbyt go ona zamartwia. chcesz pewnie zeby wszystkie teraz pisaly, ze on z pewnoscia nie mysli tylko o seksie. kobieto!! ty wiesz najlepiej. wiec jesli piszesz, ze on tylko seks ma w glowie, to ci potwierdzamy. moze gdybys zadala pytanie, co sadzimy o jego zachowaniu, bez wlasych spostrzezen, to moze bylybysmy w staie same ocenic. a tak szukasz tylko zaprzeczenia tego co uwazasz.

Gość Potrzebuję pomocy
Czy jest tu ktoś, kto moze ze mną porozmawiać?? :(

Gość Potrzebuję pomocy
Poprostu mam mieszane mysli, boję się że chce mnie tylko przerobić.Zwykła niepewność.Może nawet probuję go bronic czaasem bo nie chce nawet dopuścic myśli, że chce mnie tylko do łóżka :-o

Gość Potrzebuję pomocy
Zwyczajnie się boje, że mogłabym dac sie przrobic komus na kim mi zalezy i tyle...:-o

wolisz myśleć inaczej, ale niestety.....

Gość idolka__
to moze wypisz te wszystkie rzeczy, które sprawiają ze uwazasz ze jemu tylko chodzi o seks? moze latwiej bedzie obiektywie ocenic. slowa, czyny itp

przecież wypada kogoś mieć......

Gość Potrzebuję pomocy
Poprostu za każdym raze kiedy rozmawiamy wszytsko sprowadza się do seksu.Kiedy planujemy spotkanie wszystko od razu schodzi na ten temat, np co sobie zrobimy gdy się spotkamy itp itd.Obydwoje mamy silne temperamenty....gorące , dopasowalismy się, lubimy to samo.pasujemy sobie w 100% w łóżku, cieszymy się seksem.Lubimy o tym rozmaiwać, żartować, ten temat jest u nas codziennie.Nie wiem, może to moje urojenia...:-o a może poprostu mamy udane życie seksualne , a ja wyszukuję jakiegoś podstępu bo ,, za dużo seksu,, ?? :-o

Gość Potrzebuję pomocy
Poczekam co będzie dalej...dam sobie czas.Nie mogę wszystkiego od tak przekreślać...

Gość Potrzebuję pomocy
ot tak*

Gość idolka__
to moze powiedz, ze jestes chora i lekarz ci odradzil uprawianie seksu przez 2 tygodnie. zobaczysz jak sie bedzie zachowywal przez te czas. albo po prostu zwal brak checi na seks a jakies klopoty w szkole, stres. ja tak czasem mam i moj chlopak nie naciska na mnie.

Gość Potrzebuję pomocy
Kłopoty w szkole??, kobieto !! Ja mam 27 lat :D

Gość Potrzebuję pomocy
Na pewno coś wymyślę...

Gość no jak jak ?
Dziewczyno zastanów się co ty piszesz bo ty też w kółko o jednym. Ale jedno na 100% można stwierdzić, że jest niepewny i tyle. Jakby był pewny to by na głowie stawał, adorował cię czułabyś, że cię kocha po prostu to sie widzi te maślane oczka, niepozorny uśmiech...no nie wiesz. I jeszcze jedno jak gada tylko o jednym to o jedno mu chodzi proste. Wykręca się od odpowiedzialności to dla ciebie krzywdzące. Bo w każdej chwili może się znudzić tym seksem i znaleźć taką, z którą mu równie dobrze ale jeszcze ma o czym z nią gadać. Życie jest okrutne niestety i każdy dba o swój zad. Jak chcesz to ciągnąc to ciągnij widać nie dociera do siebie i musisz się sparzyć. Ludzie po długich związkach, którzy ładują się ood razu w drugi związek są jedną wielką niewiadomą. Do tego co za typ jak zdradzał swoją panne i pomyśl czy nie jesteś 7 i czy on czasem do byłej nie wróci taki typ babiarz po prostu. Potrzebuje to bzyka no taka prawda sorry znam takich na pęczki.

Gość no jak jak ?
I nie to, że chcę cie urazić nie chcę. Po prostu dla facetów seks to seks jest fajnie, trochę trudu włoży np. przyjedzie gdzieś zabierze itp. No przecież musi coś wymyśleć nie będzie na ciebie krzyczał bo byś mu nie dała. I jeszcze dodam, że to nie żadna łaska, że ci pomoże w chorobie ja pomagam chorej sąsiadce i co z tego ?

sama musisz sobie odpowiedzieć na to oytanie! my tylo możemy ocenić jak to z boku wygląda ale tej oceny nei szanujesz bo jest dla Ciebie zbyt bolesna i sobie racjnalizujesz po swojemu bronisz go

a ten tekst ze jak bedziecie na imprezie na ktorej jego ex bedzie, to nie bedzie Cie traktowal tak jak zazwyczaj, to już powinien dać Ci do myslenia a Ty jak głupia idiotka udalas ze to Cie nie dotknelo wic sie godzisz na ten ulkklad;) kazdy ma to na co sie godzi!

Gość Potrzebuję pomocy
Pytałam się go setki razy czy jest ze mna dla skesu, on odpowiadał tysiące, że ni tylko!!! Nie chce mi się tego opisywać.To nie wygląda tak, że On np po seksie, poprostu zakłada spodnie i wychodzi... dzwoni tylko wtedy kiedy chce przysłowiowej doopy!!! Spędzamy ze sobą całe weekendy.Na tygodniu jeśli mamy czas obydwoje, bo obydwoje pracyjemy to się spotykamy.Nie ma ze on jest zmęczony to nie przyjedzie.Przyjeżdza, bierze kąpiel, wsiada w auto i przyjeżdza do mnie.N a weekendach zwykle spędzamy czas z jego znajomymi lub moimi.WYhcodzimy razem na zakupy, gotujemy razem, chodzimy na kolację, do kina.To nie wygląda tak, że on jest tylko wtedy kkiedy ma ochotę na mój tyyłek!!! Poprostu zastanawiam się czy on cce tylko tego bo na prawdę w ostatnich 2 tygodniach wszytskie tematy sprowadzają się tylko do seksu!!!! GaDAMY TYLKO0 O TYM, Przy każdej wolnej chwili...Nie wiem czy to jest normalne....

Gość Potrzebuję pomocy
nO WŁAŚnie bronię go.... :( :-o Już chyba zapomniałam,że faceci to perdoleni egoisci... 😭