Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liali_90

1000-1200 kcal

Polecane posty

Gość Liali_90

Witam wszystkich! :) nigdy nie udzielalam sie na forach , ale mysle ze czas najwyzszy zaczac! Mam nadzieje , ze bedzieci na tyle mili i odpowiedzie na kilka pytan z mojej strony , mianowicie diety 1000 1200 kcal . Mam 21 lat i 53 kg przy wzroscie 162 cm , popadlam w wielka paranoje wygladowa i usiluje schudnac 5 kg. Chcialam sie dowiedziec czy moj jadlospis jest wystarczajaco dobry do zrzucenia niechcianych kilogramow . Jestem w ciaglym ruchu poniewaz pracuje jako barmanka w bardzo ruchliwej restauracji , pracuje w dzien oraz w nocy . Moje sniadanie zaczyna sie o godzinie 10 , lecz po nockach wstaje o 13 i wtedy rowniez jem 1 posilek. I sniadanie 30g museli z 100g jogurtem naturalnym odtluszczonym + 40g pokrojonych swiezych truskawek II sniadanie jedno duze jablko Obiad zazwyczaj 100g ( juz po ugotowaniu) ciemnego ryzu z podsmarzanymi warzywami na niewielkiej ilosci oliwy z oliwek z 100 piersi z kurczaka rowniez z pateln- ( tu sie zastanawiam czy nie powinnam go grillowac) Podwieczorek 1 kromka pelnoziarnistego ciemnego pieczywa bez masla z serkiem wiejskim pomidorem i salata Kolacja Jablko :) bardzo bym prosila o jakiekolwiek informacje z waszej strony poniewaz sama ukladalam sobie ta diete bez zadnego doswiadczenia . Zapomnialam dodac ze staram sie cwiczyc regularnie cwiczenia wykonuwane sa w domu ( niestety praca nie pozwala na silownie ) Pozdrawiam serdecznie :))

Gość kiskiskis
od jablek na kolacje utyjesz ;) za malo jedzenia w menu; powinnas wiecej chudnac niz 5kg, jesli juz sie za to zabierasz.

Gość fffffffffff27
zdecydowanie odstaw te jablko z kolacji, ogranicz menu max do jednego owoca dziennie, na kolacje zrob sobie np. grilowane warzywka, pomidorki , papryka cebula z sosem jogurtowo czosnkowym;)

Gość Liali_90
Ok dzieki wielkie ! a co jest z jablkiem nie tak? z tego co niby tam wiem to jablko nie tuczy ? chyba sie myle , macie jakies porpozyjce w menu ?

Gość KOBIETO:(
PRZECIEZ ONI SOBIE ŻARTUJĄ Z CIEBIE ZRESZTĄ SIĘ NIE DZIWIE BO CHCESZ ZROBIC Z SIEBIE ANOREKTYCZKĘ ------GRATULUJĘ!

Gość Liali_90
wiem ze to wyglada naprawde zalosnie i niedojrzale , ale naprawde stalo sie to tak wazne ze popadam w depresje . Szczyt glupoty zdaje sobie sprawe , nie wiem czy robia sobie jaja skoro tak to nie wiem po co udzielaja sie na forach.. jezeli ktos moglby mi dac jakis jadlospis bylabym wdzieczna. czekoladowamagdalena - moglabys mi napisac co jadlas ??

Gość głupia babo
ja mam bardzo dobra radę - idż do psychiatry

Gość Liali_90
Pierdolony kozaku zza monitora , wyjdz z domu i poznaj znajomych a nie neguj ludzi nie znajac ich:) jebane cyfrony

Gość głupia babo!
napewno mam więcej znajomych niż taki bezużyteczny kloc który chce ważyc jak gimnazjalistka

Gość Liali_90
Taa chyba na czacie ;) dobrze , ze przynajmniej ja chce wazyc a nie zachowuje sie jak gimnazjalistka . Zreszta marnuje swoj cenny czas na odpisywanie jakiemus malolatowi zyjacemu na czaterii. Jeszcze jedno kloca masz jak sobie usrasz :)

Liali_90, według mnie na tej swojej diecie schudniesz, policz sobie dzienną kaloryczność. Przy ćwiczeniach możesz jeść 1200 kcal/dzień. Powinnaś chudnąc przy tym min 1-1,5 kg/tydzień, Myślę jednak, że waga Twoja jest ok, więc zastanów się, czy jeszcze potrzebujesz cokolwiek zrzucać z siebie. Nie przejmuj się głupimi wpisami :)

Gość Liali_90
Dziekuje bardzo , juz jakos mnie podbudowalo ;) zobacze jak zrzuce o ( o ile dam rade) jak bede wygladac , ja mam dosyc kszaltna budowe ciala wiec mysle , ze nie bdzie tak zle :) pozatym jezeli nie bede zadowlona to przybranie na wadze nie jest tak ciezkie jak odchudzanie:)) pozdrawiam