Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margotka19

bezsenność na studiach

Polecane posty

Gość margotka19

Od października zaczełam studia na politechnice i od tego czasu wróciły moje problemy z brakiem snu.. Dziś już druga nieprzespana noc.. Czuję się okropnie. Jak nie śpię w nocy to cały dzień jest stracony, jestem za bardzo zmęczona. Boję się że jak ten stan nie wróci do normy to zawalę studia.. Dodam że podobny problem miałam na początku liceum też nie mogłam spać po nocach, myślałam, że sobie nie poradzę ale po jakimś czasie było lepiej chociaż problemy ze snem wracały dość często. Mam nadzieję, że i teraz też w końcu będzie lepiej chociaż widzę wszystko w czarnych barwach.. Może ktoś ma lub miał podobny problem? Może macie jakieś rady jak mam sobie z tym poradzić? Czuję się okropnie.. Ziołowe leki na sen na mnie nie działają a nie chce brać mocniejszych na receptę bo chyba nie tędy droga.. Chciałabym odzyskać spokój i sen. Pomóżcie..

Pisałam przed chwilą w podobnym temacie. Powiem Ci, że na mnie leki ziołowe w tabletkach nie działały. Leki na receptę od lekarza też niestety przestawały i działały coraz wolniej. W końcu lekarz polecił mi Sedomix, bez recepty. Kupiłam, choć nie wierzyłam początkowo, ale jest skuteczny. Jest w płynie i dużo szybciej działa na mnie niż leki na receptę.

Gość margotka19
Może wypróbuję dziękuję za radę. A bierzesz go aby na noc przed zaśnięciem czy też w ciągu dnia? Czuję się okropnie po nieprzespanej nocy i wszystko wydaje się trudne.. Chce żeby było lepiej

W dzień biorę jak mnie coś zdenerwuje, za mocno przechodzą na mnie emocje innych ludzi i wieczorem byłam przez to kłębkiem nerwów. Przed snem wlewam sobie do kubeczka większą dawkę.