Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karina kwiatkowska

Fotograf z Poznania

Polecane posty

Gość karina kwiatkowska

Szukam solidnego fotografa z Poznania. Czy możecie mi kogoś takiego polecić? Będę oczywiście wdzięczna za każdą pomoc ;-)

Gość desegne
www.kubacichocki.pl chyba z poznania jest

Gość karina kwiatkowska
Chyba nawet słyszałam, ale fotki na stronie mnie jakoś nie przekonują. Jednak zapiszę do listy i skontaktuje się. Ktoś jeszcze?

Gość maniaSpodPoznania
Karinko, mogą ci się podobać fotki innych fotografów niż osobie polecającej, dlatego najlepiej poświęcić trochę czasu i samemu przejrzeć oferty jak chcesz to np. w panoramie firm jest prawie 140 fotografów z Poznania http://panoramafirm.pl/fotografia_%C5%9Blubna/wielkopolskie,,pozna%C5%84 i możesz wejść na ich strony i poczytać opinie o ich pracach ;) wiem, że to zajmie trochę czasu, ale raczej znajdziesz kogoś kto ci będzie pasował. Masz ich zgrupowanych w jednym miejscu i łatwiej porównać oferty ;) powodzenia w poszukiwaniach.

Gość Moje tutaj trzy grosze
Tylko nie Mariusz Borowski. To jest fotograf jednego ślicznego zdjęcia. Sporo o nim swego czasu czytałam w internecie na forach babskich. Bardzo reklamuje się po forach internetowych bo widocznie poczta pantoflowa u niego nie działa.

Gość aginka1987
www.marcinmelanowicz.pl on będzie mi robił zdjęcia w czerwcu na slubie

Gość aginka1987
acha i ten pan jest oczywiście z Poznania

Gość Justysia sierpień 2012
Jestem na etapie szukania fotografa z Poznania i jego okolic. Przeglądając strony w internecie eliminuje tych fotografów, którzy umieszczają po jednym lub kilka zdjęć jednej pary. Odrzucam też tych fotografów gdzie para młoda jest marginalizowana i stanowi jedynie dodatek do zdjęcia. Sporo rozmawiałam z koleżankami, które są już po ślubach i wiem jak wiele z nich dało się nabrać na piękne strony fotografów z pokazanymi wybranymi zdjęciami. Ktoś na jakimś forum napisał, że trzeba nauczyć się oglądać i czytać strony fotografów, aby potem nie być zawiedzioną. Wolę napisać zapytanie ofertowe do fotografa, który ma różne lepsze i gorsze zdjęcia, na swojej stronie, ale pokazuje całe cykle fotograficzne tych samych młodych par. Na razie szukam sama, ale jeszcze w zanadrzu mam pocztę pantoflową, która też ma swoje wady.

Gość karina kwiatkowska
Ten Bryja ma interesujące fotki. Chyba najbardziej wpadły mi w około pośród propozycji. Dopiszę do listy i dowiem się o terminy. Chętnie poznam propozycje stałych użytkowników forum ;-)

Gość Szczesliwa już po ślubie.
Karino jak już zdecydujesz się na Bryje to poproś go o pokazanie pełnych zestawów zdjęć z przynajmniej trzech ślubów którym robił zdjęcia. Gwarantuję że będziesz bardzo mocno zdziwiona.

Cóż - widziałam fotki z kilku wesel i wyglądały naprawdę ok. Czemu twierdzisz, że nie? Korzystałaś z usług tego Pana?

Gość Lenka25.5
Kroolewna-naprawde widziałaś fotki z kilku wesel? Ja tam bym chciała zobaczyć zdjęcia jeszcze ze ślubów i plenerów Kroolewna jestem pewna że pomimo czarnego nicku albo jesteś fotografem albo pracownikiem firmy promującej usługi.

Gość karina kwiatkowska
Cóż... wierzę na pewno przede wszystkim stałym użytkownikom forum, ale ponad wszystko sobie, więc wybiorę się do tego Bryji (tak to się pisze?) i sama zobaczę te fotki.

Gość kolorowa30
Karino czarny nick nie potwierdza stałego członkostwa na kafe a wręcz jest przeciwnie. Usługodawcy logują się na czarno piszą po tematach teksty w stylu blebleble aby nabijać sobie wejścia i w ten sposób się uwiarygadniać. Myślę ze zamiast wieżyc czarnym nickom lepiej włączyć swoje myślenie.

Gość kolorowa30
Rika19 Jest wiele portali o tematyce usługowej ale abcslubu jest najmniej wiarygodnym portalem który wszędzie wciska swój spam i sponsorowane artykuły.

Gość karina kwiatkowska
Rika - włączyłam myślenie i umówiłam się dziś na spotkanie, na wieczór. Tak między nami - na pewno nie będę wierzyła osobie, która tak rozdaje linki do serwisu o tej tematyce.

Gość do Kariny
Zwracaj uwagę podczas spotkania ile zdjęć tej samej młodej pary pokazuje ci fotograf. Najlepiej abyś przynajmniej zobaczyła z dwa pełne śluby. Uważaj na propozycje fotoksiążek. Jeśli fotograf da ci taką propozycję to niech pokaże ci taką przez siebie wykonaną fotoksiążkę. Zwróć uwagę ile w niej zamieszcza bardzo pomniejszonych zdjęć.

Gość karina kwiatkowska
O fotoksiążkach nie rozmawialiśmy bo mnie nie interesowała. Oglądałam zdjęcia z kilku ślubów/wesel i naprawdę nie ma się o co czepiać. Widać, że gość również dopasowuje się do wymagań par, bo w sumie wszystkie sesje były inne. Ogólnie spotkanie oceniam na plus, ale chcę się jeszcze wybrać w jedno miejsce, by mieć porównanie.

Spotkaj się jeszcze z kimś, ale nie sądzę, że znajdziesz jakąś rewelacyjną ofertę. Swego czasu również jeździłam po fotografach, a skończyło się tak, jak napisałam ;-)

Gość karina kwiatkowska
Wczoraj byłam u jednego Pana, ale nie będę mu robiła negatywnej opinii bo mnie jego fotki się kompletnie nie podobały, a niby pokazał mi swoje najlepsze sesje. Kwestia gustu. Wstrzymam się jeszcze kilka dni z decyzją.

Gość slubnyfotograf
Witam, co prawda nie jestem z Poznania a z Zielonej Góry ale w dzisiejszych czasach odległość nie jest problemem. Jeżeli szukasz kreatywnego fotografa, który w niebanalny sposób uwieczni Wasz ślub? Chcesz szalonej sesji plenerowej którą będą zazdrościć Ci znajomi? A może wolisz romantyczne fotografie ślubne? Idealnie trafiłaś. Chcesz obejrzeć moje portfolio zapraszam : www.michalbedner.eu lub wbijaj na fejsa ;) https://www.facebook.com/dobryfotograf Napisz to do niczego nie zobowiazuje

Gość PytonWszafie
znalazłam dziś ofertę fotografa z Poznania, co prawda nie ślubną ale biznesową. Więc jeśli ktoś jest właścicielem sklepu internetowego, hotelu czy innej nieruchomości,to trafił idealnie

Gość gdziewesele
Zachęcam fotografów do dodania swojej oferty na bezpłatny okres 2-miesięczny do serwisu www.GdzieWesele.pl Nic nie tracicie, a możecie zwiększyć zainteresowanie swoją ofertą o 30%-40% Serwis GdzieWesele.pl to lider na rynku serwisów skupiających firmy z branży ślubnej

Gość DO GDZIEWESELE
gdziewesele to wy powinniście dopłacać za umieszczenie strony fotografa na waszym portalu. Dziki tym firmom ciągniecie portal w googlach w górę nie patrząc na to że wielu firmom notowania polecą do dołu. To co robicie jest świństwem. Zainwestujcie w reklamę wypromujcie stronę na wiele fraz w googlach i dopiero zapraszajcie. Z drugiej strony portale ślubne padają są domeny na sprzedaż a wy zaczynacie działać. Par młodych spadło ilościowo ponad 50% a wy teraz robicie biznes. Polacy są naprawdę idiotami w działaniach biznesowych. POCHWALCIE SIĘ JAK MŁODA PARA SZUKAJĄCA USŁUGODAWCÓW ŚLUBNYCH MOŻE NA WAS TRAFIĆ W INTERNECIE?????