Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Floria-na-260

W moim mieszkaniu śmierdzi PSAMI. Co robic?

Polecane posty

Gość bam bi ni
1. kup suchy szampon mozesz go uzywac bardzo czesto 2. kup spray ktory usuwa zapach psow i zamiast wszystko ciagle prac pryskaj sprayem 3. dodawaj psom do jedzenia tabletki z algami, zapach bedzie mniej intensywny

ja też mam 2 psy , z czego jeden , włąsnie labrador najchętniej w ogóle by z domu nie wychodził , ale przecież nie śmierdzi . Jak pies jest zdrowy i nie wytrzaska sie w blocie to po cholerę go w tej chemii moczyć ? Zresztą labradory maja taka samoczyszczącą sierśc , nawet ja sieubrudzi to sam sie oczyći leżać np . na trawniku . A brat pewnie zazdrości ci mieszkania i nowych mebli i dlatego tak gada :) ja tam lubie jak moj pies wydziela ten swój zapszek :)

ja mam jednego psa, ale duzego i kąpie go raz na 2-3 miesiace, duzych psów nie powinno sie częściej kąpać bo może to mieć zły wpływ chyba na stawy czy coś podobnego slyszłam, te szampony na sucho wg mnie nie działaja a mła butelka ponad 30 zeta kosztuje, malo tego na psiej siersci zostaje taki jakby łupież :( nie pozostaje nic innego jak się cieszyć ze nie masz zamiłowania do kotów, te potrafią śmierdzieć...a kuwety w mieszkaniu to dopiero koszmar ...ble

Gość twims
Akurat koty, o ile nie znaczą terenu w mieszkaniu, to nie śmierdzą. Za to psy niestety zawsze czuć.

Gość gość
Co to za moda na labradory ? Kocham psy .Od ponad dwudziestu lat mam psy .Ale nie kudlatego .Psy z krótką sierścia tak .I czysto i nie śmierdzi

Gość gość5
Hej ja tez mam psa , niedawno zamowilam karchera , to co zobaczylam przerazilo mnie co pani wylewala z odkurzacza pelno wlosów a woda czarna jak sadza . niby nie było widac tych włosów cdziennie sie odkurzało odkurzaczem domowym a tu sie okazuje ,że to juz siedzi w dywanie , w lozku i jednak śmierdzi, kto nie przebywa z tym na codzien nie czuje , ale jak obcy wchodzi odrazu to zauważa . dywany wywalilam i zapachu psa narazie nie mam :)

Gość gość
tyle produktu mozna tera kupic w polsce trzeba sie speszyc bo za komuny tego nie bylo 333 www.youtube.com/watch?v=Bbs1mTNEuvA

Gość gość
u mnie sprawa wyglądała nieco inaczej, piesek zwyczajnie nasz był już starszy i tak to jest, że pachnie dość specyficznie, ozonowanie jednak całkowicie rozwiązuje sprawę, wystarczy zrobić raz na jakiś czas (ja akurat korzystałam z firmy remed) i po kłopocie

Gość gość
U mnie był większy problem. Chodziłam z psem na spacery do lasu przez cały rok. Pewnego dnia naniósł do mieszkania pcheł i wyobraźcie sobie co się działo. Kupiłam mu kropelki, wcierałam jakieś specyfiki i nic! Musiałam zamówić firmą DDD usługi, bo sama bym się nie pozbyła. Pewnie w mieszkaniu też było ich sporo na kanapie, w posłaniu psa....

Gość gość
Wyeliminować źródło smrodu..i problem z glowy,przestanie smierdzieć