Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hguyfuy

czy waszym zdaniem a dziewczyna jest ladna??

Polecane posty

chrzanisz....na mieśnie to jest coś innego coś tam coś tam ABS czy coś.... 🖐️ 6tka to typowa rzecz aerobiczna - milion powtórzeń :O :O :O ma przecież - a to nie służy wzrostowi mieśni na masę chyba powinno być mało powtórzeń na duże obciążenie :P tak mi się wydaje - jest tu jakiś kulturysta - który mógłby potwierdzić?

Gość a rykpotka
Droga dyrektorke Jesteś ładna dziewczyną i masz fajny samochód. O ile to Twój - bo do zdjęc to można wszystko miec. Ale masz taki pustostan w głowie że ręce opadają... Myślisz że umiesz tu każdego załatwic ciętą ripostą ale nic poza tym. Nie wiem co robisz w życiu, jeżeli twój każdy dzień tak wygląda że przesiadujesz tu non stop to sorry

Gość znam tąl laskę z fotek!!
Natalka sama dodajesz te zdjęcia, czy jakaś suka je znowu ukradła?????

Gość a dasz za darmo
bo nie mamy piniądzuf

a rykpotka Droga dyrektorke Jesteś ładna dziewczyną i masz fajny samochód. O ile to Twój - bo do zdjęc to można wszystko miec. Ale masz taki pustostan w głowie że ręce opadają... Myślisz że umiesz tu każdego załatwic ciętą ripostą ale nic poza tym. nie sądzę, że fakt, iż - Twoim zdaniem - nie mam ripost świadczy od razu o pustostanie.... ;) chyba za daleko wnioskujesz - to samo mogę powiedzieć o TObie - choćby po - widocznej wyżej - braku umiejętności wyciągania wniosków ;) poza tym skąd wiesz że fajny skoro w ogóle go nie widać :P a i jeszcze jedno .... skoro twierdzisz że siedzę tutaj cały czas tzn. że sama TEŻ TUTAJ TYLE siedzisz... 😴 hipokrytka + przyganiał kocioł garnkowi :P 🖐️

Gość dyrektorke ha ha ha ha
A6W. Jest to zestaw ćwiczeń mających wzmocnić mięśnie brzucha i wykształcić ich rzeźbę. a teraz wypierdalaj w pólpodskokach żabka :o🖐️

znam tąl laskę z fotek!! Natalka sama dodajesz te zdjęcia, czy jakaś suka je znowu ukradła????? Natalka Natalka..... gdzie jesteś???? AAAAA hop hop :D 🖐️ ps. jak chcesz zawołac mamcię - to sugeruję zmienić metodę :D 🖐️

dyrektorke ha ha ha ha A6W. zamierzam sobie to powiesić na ścianie i oprawić w ramkę - - obiecuję solennie że nauczę się na pamięć ❤️ - i to do jutra :classic_cool: 🖐️

Gość bezsilnaaaaaa
Jasne, jasne. Pewnie odbiła Ci chłopaka i się nie chcesz przyznać ;)

Gość decatlon
dyrektorke to napewno twój samochód i napeno to ty na zdjęciach ,prosze potwierdz tylko tyle ,bo ja ci wierze w przciwieństwie do tej chołoty