Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buciczkinowechce

JAKIE MARKI BUTÓW SKORZANYCH POLECACIE?

Polecane posty

Gość buciczkinowechce

nigdy jeszcze nie mialam porzadnych skorzanych botow. wciaz tylko jakies chinskie tanie rozwalajace sie szybko i szybko załapujace jakis niemiły delikatnie rzecz ujmując 'zapach'. wszelkie deichmany, boti ,ccc odpada bo co roku mam ten sam problem - szybko but sie niszczy a i szybko smierdzi :( no i przemecze sie troche, uskladam troche kaski i chcialabym wreszcie kupic sobie jakies skorzane kozaczki, porządne -ktore sie szybko nie zepsuja - mam nadzieje conajmniej ze 2 zimy wytrzymaja , oraz takie ktore nie smierdzą. bo sorry ale chinskie buciory szybko smierdzą ażwstyd.. wiem ze fajne są np w wojasie czy ryłko ale tam za buty 500 zł . a ktos moze polecic fajne skorzane buty za mniej niz 500? tak do ok300 zł? z gory dzieki

Gość agnieszka z orzeszka
marka ecco ma wspaniale, wygodne, skorzane buty. tanie nie sa, ale na pewno warte swojej ceny.

Gość mowie jiuz
caprice- niemiecka solidna firma, buty okolo 400 zl rieker- j.w eksbut embis emis zodiaco

Gość czarnowlosa_______
tez chętnie sie dowiem, bo przerobiłam juz lasockiego i buty drogie z pantofelka i nie są warte swojej ceny, szczegolnie te drugie!

Gość ja tez kiedyś uskładałam
na drogie i "porządne" buty, które rozleciały się w trakcie jednego sezonu. A takie za 60 zł :-) miałam....7 lat! i w końcu wyrzuciłam, bo już na nie patrzeć nie mogłam - za nic nie chciały się zniszczyć. Więc różnie to bywa...

Gość gość
Ja Ci mogę polecić sklep www.sklep.apia.pl. Naprawdę bardzo szeroki wybór najwyższej jakości butów damskich, męskich i dziecięcych oferują. Specjalizują się w markowym obuwiu dla najbardziej wymagających klientów, więc jeśli zależy Ci przede wszystkim na jakości, to tam na pewno znajdziesz coś dla siebie. Mają i eleganckie, i codzienne kolekcje.

Gość Toa

A co sądzicie o Kuligu? Jak dla mnie to niedoceniona marka z naprawdę ciekawym obuwiem, a co dla mnie najważniejsze - skórzanym i porządnym 😉