Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łoki toki

internet z aldi w Niemczech !!!!!!

Polecane posty

Gość łoki toki

Jest tu ktoś w Niemczech i może mi pomóc z internetem ? Potrzebuje internet na 2 miesiące słyszałam że Aldi ma internety bez umowy ale czy to pasuje tylko do laptopa ? Ja mam stacjonarny komputer i jak ktoś wie to proszę o porady jaki net kupić w miarę szybki koniecznie bez limitu żeby móc gadać na skaypie i oglądać filmy

Gość łoki toki
w obecnej chwili jestem w Pl ..... wyjeżdżam za miesiąc A dobrze działa ten net z aldika ?

net z aldika? :D:D:D ja mialam swego czasu z o2 na zasadzie USB do ktorego wkladalo sie karte jak do telefonu i dostawalam zdrapke do wpisania. Trzeba ttylko USB zainstalowac na kompie, wpisac kod ze zdrapki i smiga jak wezmiesz za 20 euro to masz chyba na miesiac.

Gość łoki toki
a czy ten z o2 jest też bez umowy ?

tak, o ile dobrze pamiętam :) bo to jest na zasadzie kupna karty jak do telefonu no za pierwszym razem musisz doliczyć do tego starter USB z płytką itd. i masz doładowanie np. za 20 euro to masz internet na miesiąc. Po miesiącu wygasa i musisz wtedy doładować tę kartę która jest wsadzona w USB znowu - jak nie doładujesz to po prostu nie będzie internetu bez żadnych konsekwencji. Na plus to, że jest bezprzewodowo, o szybkości się nie wypowiem bo nie pamiętam ale wiem, że nie było tragedii, skype powinien spokojnie śmignąć ;)