Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pannnaka26

Ila Macie oszczednosci w wieku 26 lat ?

Polecane posty

Gość konieczynkaaaaa
na poczatku od rodzicow dostam jakies 50 tys ale po kilku latach to uroslo ja odlzylam sama tylko 10 tys, wszytko wplacam na procet

oszczędności oszczędnościami, nie zawsze to świadczy o sukcesie, bardziej jak dla mnie to co się przezyło i to NA CO wydaje się pieniadze. Ktos moze miec duze oszczednosci i nic w zyciu ciekawego nie robic a ktos moze nie miec oszczednosci i zwiedzil caly swiat (bo wydal kase na to;)) i kto ma lepiej?;)

Gość Ja mam lat 25
Ja mam lat 25. Mam kredyt studencki aby mieć za co żyć, a pensja cała idzie na studia, rachunki i inne. Ha :O)

Gość mam 30 lat______________
I nie mam oszczędności,zarabiam 1100 :O więc jak mam zaoszczędzić.:O

Gość mam 30 lat______________
Mieszkam z rodzicami i moim facetem :O

Gość ja mam 0zl oszczednosci
:o Zostało mi równe 5zł w portfelu do piątku :o Super... a lodowka pusta

Gość WOJTEK26l
Ja mam tez 26 lat, mam odłożone 140 tys, kupiony samochód za gotówke wartości 60 tys, i dzialke budowlana za 50 tys, ale w przyszlym roku kupuje mieszkanie wiec mi sie oszczednosci skoncza, a to wszystko dzieki pracy za granica,

Gość 4648%5?+;*
Mam 46 lat , rodzina mąż.i 2 studentów.0 oszczędności jedna pensja. Tak.wygląda rzeczywistosc . A wy przechwalajcie się dalej , tylko kto w to uwierzy ?

Gość zgadza sie zgadza
4648%5?+;*- dobrze napisane....gdyby za marzenia karali wszyscy by siedzieli;)

Gość to ja mam tak
w wielku 26 latu na debecie -1700zl ;/

Gość hgdsadfghkj
mam 29 lat zarabiam 1500 i niby z czego mam odkladac jak w polowie mies nie mam juz nic,koszmar

Gość Zabawa trwa//
Niektórzy się tutaj rozmarzyli :)

Ale najgorsze jeszcze przed nami. Bezrobocie wciąż rośnie, ludzie młodzi (zaraz po studiach) bardzo długo szukają pracy, ma zostać wydłużony wiek emerytalny - przez co starsze osoby przez kolejne dwa lata będą lub nie blokowały miejsca pracy młodym, zaczynającym karierę. Dużo osób posiada kredyty czy na mieszkanie czy na samochód, a perspektyw do zarabiania i odkładania więcej - co raz mniej! Taka nasza szara polska rzeczywistość!

Gość czizaz ludzie
prawie 25 tysięcy - 27 lat. Zbieram na mieszkanie.

Gość nikt dosyc wazny
ja mam 28 lat mam mieszkanie i okolo 110 tys odlozone z czego wieksza czesc ze sprzedazy działek(po dziadku0 zarabiam 3 tys netto - nie bylo by realne tyle odłozyc z pensji

Gość 2525243
Mam 25-lat,oszczedzone 45.000 W-wa

Gość noniin
W dniu 25 urodzin bedzie +85tys pln. Od rodzicow w wieku 18 lat dostalem opla wartego wtedy okolo 8tys pln. Nie mam nieruchomosci ani specjalistycznego wyksztalcenia. Studiowalem dziennie na licencjacie

Gość gość
26 lat- 80 000 zł oszczędności

Gość Francis12
Wiek: 25 lat Oszczędności: około 84 000 zł Nieruchomości: 2 hektary pole orne 1 hektar ( łąki, las) Samochody: VW około 8000 zł, Zabytkowy około 5000 zł Traktor wart około 25 000 zł. Ziemie i traktor dostałem od tatusia w spadku. Reszty dorobiłem się sam, większość zagranicą. Jak zdrowie i Bóg pozwoli to może człowiek czegoś się dorobi. Pozdrawiam.

Gość syliwa

27 lat - oszczędności 48 000 zł. Od nikogo nigdy nic nie dostałam, oszczędzam 60 % z każdej wypłaty, nawet zarabiając 1300 zł netto ( pierwsza prac). Nie mieszkam z rodzicami,  tylko najpierw w akademiku a potem w wynajętym pokoju w mieście studenckim. Pracuję dopiero 3 lata, wcześniej studiowałam.