Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Renatka siora bratka

Czy chłopak moźe chodzić po domu w damskim fartuchu?

Polecane posty

?jak myślicie?

Gość wrgaaa
nie, tylko w smokingu i w kapeluszu :)

Gość sygned
a czy jest jakaś widoczna różnica pomiędzy fartuchem damskim a męskim ?

Naprawde tak uwaźasz lady laroo?

Gość vvvvvvxxx56
Ja do zmywania zawsze ubieram fartuch mojej najmilszej.

Chodzi o fartuch zapinany z przodu na guziki z dlugimi rekawami ,po co aby uszanować lepsze ciuchy

Chodzi o fartuch zapinany z przodu na guziki z dlugimi rekawami ,po co aby uszanować lepsze ciuchy

Gość Fartuszek
Tak ja jak byłem mały. Zakładałem fartuch mamy. Teraz zakładam fartuch kuchenny. Typowy damski fartuszek ze stylonu. Bardzo praktyczny, bo się nie brudzę.

Gość kucharzyk
Mimo, że jestem męzczyzną od dawna chodze w fartuchu to jest od kiedy interesuje sie gotowaniem. Przygoda z gotowaniem zaczęła się już od drugiej klasy podstawówki. Wtedy też razem z mamą gotowałem i mnosiłem stylonowy fartuch zapinany na guziki. Teraz gdy jestem już od 20 lat kucharzem po oprzyjściu z pracy też od razu przebieram się w stylonowy fartuch, bo jest wygodny i zazwyczaj coś gotuję dla żony. Nie wyobrazam sobie gotowania i cjhodzenia po domu bez fartucha.

Witam was bardzo podoba mi się jak dziewczyny chodzą w fartuszku w pracy czy w domu. Gospodyni pani domu powinna chodzić w fartuszku bo to jest damski ciuch i karzda powinna posiadać taki fartuszek i panowie nie powinni w tym chodzić. Bo fartuch to jest damski ciuch garderoby a nie męski i facet powinien w domu chodzić w czymś innym.

Witam was bardzo podoba mi się jak dziewczyny chodzą w fartuszku w pracy czy w domu. Gospodyni pani domu powinna chodzić w fartuszku bo to jest damski ciuch i karzda powinna posiadać taki fartuszek i panowie nie powinni w tym chodzić. Bo fartuch to jest damski ciuch garderoby a nie męski i facet powinien w domu chodzić w czymś innym.

Gość gość
Ja od malego chodze w damskim fartuchu stylonowym.Mama mi sama kupila taki dlugi do kolan i zapinany na guziki z przodu.Kolorowy we wzorki:)

Gość gość
Dlamnie moze chodzic w fartuchu damskim nawet caly dzien jak mu to sie podoba:)

Gość gość
Ja mu wlasnie pozwolilam i wyglada bardzo sexy w tym fartuszku stylonowym!Marta!

Gość gość
Moj synalek uwielbia chodzic w moim fartuchu stylonowym.

Gość gość
Ja pozwalam synowi chodzic w mym fartuchu stylonowym bo on lubi i co mam zrobic ?

Gość gość
Ja pozwalam mu chodzic w fartuchu bo to jest jego fetysz.

Gość gość
Ja zawsze zakladam fartuch stylonowy matki jak cos gotuje w kuchni:)

Gość Zona kucharzyka
No i fajnie chłopaki, bo fartuch to naprawdę wygoda i w kuchni i w chodzeniu po domu. Mój mąż co prawda kucharz od zawsze chodzi w fartuszkach stylonowych i w pracy i w domu i mi się on naprawdę w nich bardzo podoba.

Gość gość
ja też zakładałem fartuch kuchenny mojej mamy, moja mama oddała mi jeden ze swoich fartuchów. Rożnica między moim fartuchem a mamy była taka, z mojego fartucha który mi mama dała mama oderwała mi wszystkie guziki, natomiast mama miała zawsze zapięte wszystkie guziki przy swoim fartuchu. Dlatego gdyż mama lubiała fartuch zakładać bez majtek i zawsze zakładała fartuch na gołe cycki, natomiast ja zawsze zakładałem swój fartuch na swoje białe majtki. Jak byłem większy to na początku zakładałem już normalnie mamy fartuchy, jak zakładałem mamy fartuchy to mama dawała mi do założenia już swoje majtki. Później mówiłem mamie że idę założyć jej majtki, po pewnym czasie po założeniu fartucha mamy wchodziłem do sypialni otwierałem szafę wyjmowałem mamy majtki ściągałem swoje i zakładałem majtki mamy.