Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PewnaSolbieMama88

ZAJŚCIE W CIĄŻE PODCZAS OKRESU- CZY TO MOŻLIWE??!!

Polecane posty

Gość PewnaSolbieMama88

Hej dziewczyny.. Chce Wam opisac moja sytuacje i zobaczyc,co Wy o tym sadzicie... I od razu zaznaczam,ze nie chodzi oto byscie napisaly "tak jestes w ciazy" czy "nie, nie jestes" bo wiadomo,ze nie jestescie lekarzami. Chce wiedziec czy ktoras z Was zna taki przypadek lub sama moze w ten sposob zaszla?? Otoz ostatnie cykle miałam bardzo krótkie,26-27 dniowe. Ostatnia miesiaczke mialam 29 wrzesnia. Kochalismy sie z mezem w 4 dc (podczas koncowki miesiaczki) i doszlo do pelnego wytrysku we mnie. Dodam jeszcze, ze od tego cyklu zaczelam zazywac tabletki ANTY, ale wzielam je tylko do 12 dc(potem przerwalam nie bede pisala o tym bo nie o tym temat). 17-19 dc mialam plamienia najpierw z krwia potem takie brazowe, ale były to naprawde znikome ilosci. Nieiwelkie slady na wkładce higienicznej. Nie wiem co to bylo czy to wczesniejszy okres wynikajacy z odstawienia tabletek czy co?? Dzis mam 27dc. ale okresu nadal nie mam... i teraz kompletnie nie wiem kiedy dostane.. Pobolewa mnie podbrzusze od soboty 24dc... Mierzylam tez wczoraj i dzis temp w pochwie. Wczoraj 37,1 dzis 37,4. Teraz zaczelam myslec o ciazy, ale czy to w ogole mozliwe?? Wiem, ze najprosciej byloby zrobic test ale mieszkam na wsi i poki co teraz juz go nie dostane... Czy ktoras miala taki przypadek zeb zajsc podczas miesiaczki i brania tabletek?? Czy one wogole mialy jakies dzialanie??

przez te tabletki wszystko sobie rozregulowałaś. teraz nie wiesz kiedy powinien przyjśc okres. nie pozostaje ci nic innego niż czekanie. test możesz zrobić dla pewności. a co do tytułowego pytania tak można zajść w ciążę podczas okresu. moje szczęści zaraz kończy 3 latka i powstało właśnie z takiego seksu. odstawiłam pigułki anty, cykl się całkiem rozregulował, seks bez zabezpieczenia w czasie miesiączki i tak oto zaszłam w ciążę.

Gość PewnaSolbieMama88
Dzieki Agatka za szybka odpowiedz. Wiec raczej male szanse zebym zaslza podczas okresu i brania tych tabletek??? Tez tak mysle,ze pewnie wszystko sie poprzestawialo i teraz nie wiem juz kompletnie kiedy ten okres mialabym miec. Poczatkowo miall byc na wczoraj, no ale z uwagi ze mialam te plamienia to juz nic niewiem. No i jeszcze ta mysl o ciazy mi przeszla, ale to raczej malo prawdopodbne. Zrobie test jak nie dostane na dniach miesiaczki.

może być też tak że to plamienie to było krwawienie z odstawienia i kolejny okres pojawi sie za jakieś ok 28 dni. ale to nic pewnego nie jest.może pojawić sie zawsze. a temp nie zawracaj sobie głowy, bo jak nie mierzyłaś od poczatku cyklu to teraz nic z niej nie wywnioskujesz, bo temp spada na kilka godzin przed pojawieniem się okresu,a skoro nie wiadomo kiedy on ma być, to taka temperatura nic ci nie powie.

23-27wrzesien mialam okres podczas ktorego maz we mnie konczyl bez zabezpiecznie i moj okres wygladal tak ze byl potem sobie zniknal na 2 dni i pojawil sie na 2 dni i koniec a potem od poczatku paz zaczelismy sie starac no i tak obliczajac jezeli doszlo by do zagniezdzenia powiedzmy miedzy 3-7paz to bylby poczatek 3-4 tyg a jezeli doszlo by do zagniezdzenia powiedzmy 10 to 2 tydz. bo okres mialam miec 15-20paz. a okresu juz 2 tyg brak. test pozytywny jutro ide na bete ale jak obliczyc jak to moze byc? do autorki:oczywiscie ze mozna zajsc w ciaze podczas okresu ja probowalam ale nie wiem czy to juz wtedy mi sie udalo