Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Awwanderrro

Faceci-Nie oszukujcie się, jako biedni, brzydcy czy niscy, nie zyskacie miłości

Polecane posty

Gość Awwanderrro

kobiet. One -te bardzo atrakcyjne - kochają facetów za coś. Za wzrost, za urodę, za zgrabne ciało, za prestiżową pozycję waszych rodziców. Za studiowanie na obleganych kierunkach i uczelniach. Tylko wtedy będziecie podziwiani. Tylko wtedy będziecie im imponować. W przeciwnym razie będą się was wstydzić. Więc nie liczcie ze potrzebą miłości coś u kobiet wywołacie. Jeżelei macie brzydkie twarze, jesteście niscy, nie studiujecie - nie macie żadnych atutów z powodu których kobiety byłby dumne przed innymi. To koniec. Oczywiście dziewczyny mogą chodzić z wami z łaski, dla załatania swojej pustki. ale dla was jak się postaracie to poudają że sa wasze. Na pewno nie będą z wami dla siebie. Będą czekały na pojawienie się lepszego - ładnego, z zamożnej rodziny, po dobrych studiach. który będzie przynajmniej urodą do nich pasował.

Gość Awwanderrro
Ciebie chyba ktoś skrzywdził... a możesz się odnieść do tematu? czy może sam jesteś w sytuacji w której podejrzewasz ze swojej dziewczynie nie zaimponujesz niczym?

mam nadzieje ze sa kobiety nie tylko takie ktore piszesz i sa normalne co nie leca tylko na portwel wzrost czy inne takie bzdury bo jesli nie to zeczywiscie kobiety byly by nie warte naszej uwagi

Gość Lukrecja szalona
{{{ale niski za to nie jestem 185cm}}}} byc wysokim to za mało. ładny i wysoki -tak. Ale wysoki brzydki - do usunięcia. Żadnego pociagu i podziwu ze strony kobiety.

Gość justyna xxxd
moze gdybys jeszcze to wyksztalcenie mial ,ale tak ...:(

Serio myślisz, że kobiecie wystarczy, że facet jest wysoki, przystojny i ma kasę?

Gość cycki sztuczne
święta prawda ale ci wszyscy looserzy z tego forum zaraz cię zjedzą

Gość Lukrecja szalona
*BLE BLE* mam nadzieje ze sa kobiety nie tylko takie ktore piszesz i sa normalne rozzbroiłeś mnie. Kobiety normalne uważasz lecą na brzydkich niskich i łysych ? czy po Zawodówkach?. A co mają w nich kochać? - misiowatośc i potrzebę głaskania i pocieszania?

Jak dla mnie to jest gadka sfrustrowanego frajera, który do laski gęby otworzyć nie potrafi

Gość Awwanderrro
Lomu Lomu@tlen.pl'; Serio myślisz, że kobiecie wystarczy, że facet jest wysoki, przystojny i ma kasę? bardziej będzie zadowolona z takiego jakiego wymieniłeś, niż z niskiego, brzydkiego i biednego pokoleniowo. Byc moze ten wysoki ładny i z bogatego domu, nie bedzie jej kochał i szanował jak by chciała, ale sorry z nim przynajmniej ustawi się na randkę, da mu sie poderwać i spędzi z nim 1,5 roku. I zalicza siebie nawzajem w łóżku. Bo będzie pomiędzy nimi chemia. A po 1,5 roku moga się rozstać. I co z tego że zerwą ze sobą? Za to albo brzydki, albo niski lub bez włosów, z miejsca wzbudzi gniew dziewczyny czy politowanie lub odrazę. Nawet na niego nie spojrzy mimo iz byłaby dla niego królową. Bo jaka satysfakcję maja miec jej oczy widzące kazdego dnia niskiego brzydalka?

wszyscy kochamy za coś, nie tylko bardzo atrakcyjne kobiety. są osoby, które mają mniejsze wymagania i są takie, które mają większe. jednemu wystarczy atrakcyjny fizycznie partner, drugi będzie wolał kogoś z dobrym wykształceniem, jeszcze innemu zależeć będzie na dobrych pieniądzach z wszystko jedno jakiej pracy, byle dochodowej. a znajdą się i tacy, którzy będą chcieli mieć to wszystko na raz, a jeśli się da to i jeszcze więcej. poza tym, znam przypadek faceta wysokiego, dość zamożnego, wykształconego i przystojnego. mimo tych atutów miłości, czy też raczej partnerki życiowej jakoś spotkać nie może, bo żadna go nie chce, a to dlatego, że facet jest po prostu nieludzki. zero uczuć, jak robot. wziąć jakąś jako kolejny gadżet i żeby była i robiła dobre wrażenie plus seks, nic więcej. po co komu taki facet?

Gość kilnkier
Prawiki sie zleciały na topik o marudzeniu jak sępy :-) ciekawe za co wy kochacie kobiety? za to, że są brzydkie, grube i głupkowate ?

Ty bądź koleś uczciwy. Przecież to normalne, że żadna dziewucha nie wybierze śmierdzącego trolla, bez grosza, którego widok wywołuje mdłości. Ale faceci też latają za tymi ładnymi. Ale dopóki jesteś w miarę wyględny, pracy się nie boisz i trochę oleju w głowie masz, to nie jesteś stracony... Oczywiście dla wielu liczy się tylko to, żeby partnerem się pochwalić, lub mieć ze związku korzyści materialne, ale to umysłowa płycizna, nie warta uwagi...

Gość ony
ciekawe za co wy kochacie kobiety? bez przesady z tym "kochacie" :classic_cool:

Gość kilnkier
proste pytanie a już sie zaplątali nie ma co , bardzo męscy jesteście.

Gość Emilka lalalala :)
Biedny i brzydki - prawda, nikt takich nie chce. po pierwsze BIEDNY Oczywiście normalna kobieta nie będzie wymagała faceta z milionami na koncie, ale żeby chociaż miał pracę, potrafił zaoszczędzić a nie wszystko rozpieprzyć na piwo i imprezy zaraz po wypłacie, żeby stać go było od czasu do czasu jakieś przyjemności typu kino, kolacja, nawet głupie wyjście do zwykłej pizzeri czy po prostu kwiatek. To wcale nie tak dużo! To świadczy o zaradności faceta, ten który wiecznie nie ma pracy, albo ma pracę ale wiecznie bez pieniędzy, albo w ogóle jego praca go nie satysfakcjonuje i wiecznie narzeka - postrzegany jest jako niezaradny życiowo nieudacznik.. po drugie BRZYDKI Nie każdy rodzi się z wyglądem modela, ale można o siebie zadbać, nadwagę jakoś postarać się zrzucić, jeśli nie to chociaż fajnie i schludnie się ubierać - modny strój i buty często potrafią odciągnąć uwagę od mankamentów figury czy twarzy ;) Niestety w pl jeszcze pokutuje przekonanie, że buty są nie ważne, że wystarczy ubrać byle jaką spraną i znoszoną koszulkę do jeansów i jazda a w ogoóle dbanie o siebie jest dla pedałów... litości!!! po trzecie NISKI to nie jest żaden problem, na to mało która kobieta zwraca uwagę jeśli facet ma wiele innych zalet :)

"a już sie zaplątali" Nikt się ie zaplątał. Po prostu nikt na Twoje pytanie jeszcze nie odpowiedział:D

Gość z przystojnym zawsze kobita
bedzie, nawet jak bidny , znam takie co to same paskudy ale bogatsze a kolo przystojny kolo nich jest tylko bo paskuda ma mieszkanie.

Gość ony
o, widze ze sa tu tez nieglupi faceci :D dobrze wiedziec :classic_cool: a prawda autorko (i wszystkim panienkow wtorujacym temu ujadaniu) jest taka, ze to szczekanie sfrustruja tylko i wylacznie i tak juz sfrustrowanych i niepewnych siebie chlopaczkow, ktorzy wzieliby cokolwiek normalny facet to sie wrecz cieszy, ze mizeria mentalna omija go szerokim lukiem :D panienka ktora czuje satysfakcje z dokopania zalosnemu prawikowi ktory byl kopany cale zycie (cos go takim w koncu musialo uksztaltowac) sama jest rownie zalosna ;) co ja mowie, ktos kto kopie lezacego jest o wiele gorszy, no ale rozni ludzie rozne rozrywki w zyciu maja :classic_cool:

Gość Obersturmbannfhrer
To jest bez znaczenia. Ja to wiem, Ty jeszcze tego nie wiesz. Na prawdę, gorzko będzie się przekonać. Spadanie z wysoka powoduje największy ból, wtedy zazwyczaj nie ma nikogo na dole, kto podłoży Ci poduszki. Powiedz mi tylko, czy nie czujesz się gorsza, że nie Ty masz te wszystkie cechy, których wymagasz od faceta ?

Gość Iza brzydkiego starego
Jestem z brzydkim ale..., nadziany, dużo starszy, ma salon samochodowy. Traktuje mnie jak księżniczkę, robi wszystko. Kupuje drogie prezenty, biżuterię, funduje drogie wyjazdy, hotele i inne atrakcje. Żaden poprzedni partner mi tego nie dał, mimo że byli dużo młodsi i niekiedy dużo przystojniejsi. Tylko, on coraz częściej bajdurzy o wspólnym zamieszkaniu, życiu. A mi dobrze tak jak jest. Nie mam zamiaru prać mu i gotować, nie chce też być służącą dla starego, a do roboty za 1200 nie mam zamiaru iść.

Gość kilnkier
i ten brzydki, bogaty jest z tobą z powodu wyższych wartosci, czy dlatego że jesteś zgrabna doopa ?

Gość justyna xxxd
no bo ona mu daje doopy hehe

Gość beata_ghj
wiem ze ten topik to prowo. ale ja np jestem atrakcyjna kobietą, wielusie za mna na ulicy ogląda, a nie gustuje w przystojniakach z kasą. Mnie tacy faceci poprostu nie kręcą. Zdecydowanie wolałabym kogoś całkiem przeciętnego, bo wyglad nie ma dla mnie znaczenia, wzrost tym bardziej. Najbardziej bedzie sie liczylo dla kobiety zachowanie faceta wobec niej. Jezeli da jej do zrozumienia ze jest dla niego wyjatkowo to ona napewno go pokocha. Nie chcialabym sie umawiac do kina, czy restauracji, Krepowalo by mnie to, gdyby facet za mnie placił. Nigdy nie zainteresował by mnie lanser w jakimś wypasionym aucie. Tacy mezczyzni mnie odrazają

Gość fajnie,,,...
dla KASY kazda zrobi wszystko.stara prawda.:D:D