Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Awwanderrro

Faceci-Nie oszukujcie się, jako biedni, brzydcy czy niscy, nie zyskacie miłości

Polecane posty

Gość ony
wlasnie tego nie rozumiem, co kogo obchodzi co taka pusta panienka mysli? :D jakby mi taka beata okazywala pogarde jaka mozna dostrzec w tym topiku u innych przesymapatycznych :classic_cool: dziewczat, to by mnie ruszylo moze, a tak? szkoda w ogole podejmowac temat tak naprawde :classic_cool:

Gość kilnkier
jak nie potrafia odpowiedzieć na pytanie: jakimi kobietami sie interesują? to już w ogóle odcięte jaja

Gość jfjfjfjfgjh
do Iza brzydkiego starego Jestes i bylas biedaczka co nie ? albo z toksycznego domu ?

Gość Iza brzydkiego starego
Ze średniego że tak powiem..nie chce mi się pracować ot i cała filozofia. *_*

Gość ja pani wasza
dokladnie jak w tytule

Gość kilnkier
to jak iza, jesteś zdrowa doopa, czy dealer aut interesi sie tobą dla piekna twego umysłu?

Gość ale nie kochasz starego ??
:D

Po skończeniu 26 lat nie ma miejsca na miłość..takie jest życie marzyciele od siedmiu boleści. Każda kocha pieniądze i zrobi dla nich wszystko. ^^

Gość a co z seksem
? :D:D

Jakoś przeżywam po wypiciu czegoś na ząb, odczepcie się już. :}

Gość takie sa polskie relia
ladnym dziewczynom nie chce sie robic na kasie w supermarketach albo byc innym robolem za grosze to sa ze starymi prykami dla siana

Kwestia priorytetów. Każda wie, że trudno oczekiwać od faceta, żeby był ideałem. Jedna nie leci na kasę, ale chce żeby facet był przystojny, zadbany i inteligentny. Inna z kolei zaakceptuje słaby wygląd za zaradność i bogatą duszę. Są też wielbicielki artystów, które dadzą im dupy za darmo, no bo za co, skoro malarze żyją w kartonach? Mówi się, że kasa jest dla kobiet coraz ważniejsza. Nieprawda. Badania dowodzą, że rośnie rola urody. Dawniej kobieta była utrzymanką, toteż ważne było dla niej to, czy facet utrzyma ją na wysokim poziomie. Dziś zarabia sama, toteż wystarczy jej przeciętnie zaradny facet, ale przystojny. Nie pisałem o charakterze, bo tu występują skrajne różnice. Jedne lubią spokojnych, inne ognistych. I jedni i drudzy mają swoje zalety, więc trudno wskazać który charakter lepszy. Niby ognisty, ale stąd bliżej do wieśniaka niż od spokojnego...

Gość Kiepska '
kocham tylko pieniadze :classic_cool:

Gość ddddddddddddsss
uwaga... temat napisal EGOIST ten sam styp wypowiedzi i nick a'la latynos ,armandoo ,awanderroo i inne huujjje lecz sie zjebie ,stary huju po30tce :O

Gość Jenny srenny 7887
Iza starego ty kurwo Nie rozumiem jak można się chwalić i chełpić z bycia k**wą. Przecież to najgorsza hańba dla kobiety. Zawsze tak było, jest i będzie. I nie ważne tak naprawdę jak skończysz w odległej przyszłości. W przyszłości to wszyscy skończymy tak samo, pod ziemią. Istotne jest to że wybrałaś najgorsze gówno w jakie kobieta może się wpakować, wdepnęłaś w nie po uszy i się cieszysz że ci ciepło, a nie czujesz jak bardzo śmierdzi. Jak można się chwalić i być dumną z prostytucji. Trzeba być naprawdę ciężko chorym na głowę. I taka jesteś tu dumna z tego, a jak jestescie w hotelu to osobne pokoje najmujecie bo w duchu wiecie że to wstyd. Widzisz jak sama sobie przeczysz. I przyjaciółce się nie przyznajesz to tego bagna w którym siedzisz bo czujesz w środku że byłby to wstyd. Jak możesz pisać że my jesteśmy płytkie i próżne ? To ty jesteś pusta i próżna jak cholera. Jak można nazywać przyjaźnią relację klient i k**wa. Po co wymieniasz ciągle jak zacięta płyta te wszystkie drobiazgi materialne. Może jakbyśmy mieli po naście lat to komuś by to zaimponowało, ale dziewczyno. Bądżmy dorośli. Każdego z nas stać na kozaki i inne damskie pierdoły które nota bene już mnie nie bawią, w dzisiejszych czasach to kazdego stać na wycieczkę zagraniczną i każdy się dorabia tak czy siak pomimo ogólnego marudzenia i jest to normalne nie robi się z tego takiego wielkiego halo jakie ty robisz. Komu ty chcesz zaimponować. Dziewczyno. Przed kim ty się chwalisz kurestwem. Te skapciałe mężatki które tak poniżasz to do pięt im nie dorastasz. Jak można być takim monotematycznym i w kółko pieprzyć o jednym i tym samym jak zacięta płyta. Człowiek nie żyje tylko dla przyjemności. Są w życiu ważniejsze wartości niż wygoda a ten kto się kłóci że jest inaczej to jest po prostu nic nie wartą jednostką. Jakbyś faktycznie była ze swojego wyboru taka dumna to byś się chwaliła przed całą rodziną i znajomymi ale jakoś nie robisz tego tylko kozaczysz anonimowo na forum przed obcymi. Nie no to musi być podpucha. Momentami naprawdę mam wrażenie że to pisze facet. To wyłazi w niektórych zdaniach i takim dziwnym stylem pisane takim zupełnie niespotykanym u kobiet. Pierwszy lepszy przykład to jedno zdanie "lubię chodzić w spódniczkach i sukienkach". Normalne kobiety rzadko kiedy piszą coś takiego. W zasadzie to nigdy. Każda lubi częściej zakładać spodnie. Natomiast to mężczyźni rajcują się kobietami w spodniczkach i sukienkach. Jakiś fetyszysta z rozbudowaną fantazją tu piszę. I sposób w jaki pisze o seksie to też w ogóle nie w stylu kobiety pisany. Dużo było już tu rozmów o seksie na kafeterii i żadna kobieta nie używa takiego stylu wypowiedzi w opisie seksu. Natomiast sporo facetów w taki sposób pisało i zazwyczaj byli to jacyś niespełnieni zboczeńcy z rozbuchanym popędem i rozbudzoną fantazją niby rozdrabniający się na szczegóły w opisach ale w sumie jacyś tacy prości w sposobie postrzegania świata i kobiet. No i cały czas to pytanie jak zacięta płyta: "Co w tym złego ?", "Czy ja kogoś krzywdze ?" "Co w tym złego?" Nigdy nikt nie wmówi nikomu że prostytucja to nic złego. A facet który płaci za seks to nie jest prawdziwym mężczyzną lecz godnym pożałowania zwierzęciem, który nie wie co to szacunek do kobiety.