Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę_Być_Mamą

Co jest nie tak?

Polecane posty

Gość Chcę_Być_Mamą

Witam Was, przyszłe mamy zakładam ten wątek bo akurat nie znalazłam żadnego który by pasował do mojej sytuacji.. nie wiem może też ktoś ma tak jak ja...Otóż, staramy się z mężem o dzidziusia... od sierpnia i nic.. zaczynam się zastanawiać czy czasem ze mną jest coś nie tak... każda kolejna @ i kolejne rozczarowanie i dół.. czuję się okropnie bo znowu czuję że się nie udało.. znowu przyjdzie @ wiem pewnie powiecie mi że to normalne, że za bardzo chce. ale ja naprawdę odpuszczam.. napiszcie dziewczyny jak to jest z Wami było albo jest, może razem się wesprzemy...

Gość mamama27
kobieto nie bądź nudna i zrzędliwa - jak przyszłoby do ciąży nieplanowanej to modliłabyś sie żebyś po jakiejś wpadce nie zaszła w ciąże a teraz raptem 2 miesiące sie nie udaje i ty masz załamke - ciesz cie bo to znaczy że niejesteś z tych kobiet że co stosunek to ciąża - a jak już zajdziesz w tą umarzoną to potem znów nie będziesz chciała zajść weź i wyluzuj - kobiety do roku starań zachodzą więc masz jeszcze sporo czasu

Gość motylek 1985
Oj przesadzasz kolezanko- nie mozna tak... ja staram sie rowniez od sierpnia ;) ale zeszlego roku...... ;( i nic!!!! Kolezanka byla zdrowa i starala sie 4! lata - niestety tak juz teraz jest! Jedni nie chca a maja a inni chca i musza sie nameczyc. zajrzyj na inne tematy- pelno jest podpowiedzi jak sobie pomo. Dziewczyny pija ziolka... lykaja Castangus( czy jakos tak)- sama chce sprobowac ;) , nozki w gore zaraz po itd. Obeznaj sie w temacie a potem jak juz bedziesz statac sie tak dlugo jak ja i inne( bo sa i dluzej starajace sie) to wtedy dolacz do jakiegos forum..... A teraz sie zrelaksuj i staraj.........;) Zycze ci zeby w koncu sie udalo......

My staralismy się od maja dosc instensywnie. Tez miałam doły bo nie wychodziło. Odpusciłam i przestałam o tym myslec. Seks był jak nam sie chciało a nie kiedy miały byc dni płodne. Teraz jestem w 3 miesiacu ciąży. Tak wiec uszy do góry napewno w koncu sie uda!

Gość Cheć_Być_Mamą
Dziękuję dziewczyny! wiem że przesadzam:) muszę przystopować.. :) dzięki