Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

I_love_fashion

W czym rodzic?

Polecane posty

Dziewczyny, czy nie mysliscie,ze kobiety powinny rodzic w czyms wyjatkowym a nie w pidzamie czy koszuli szpitalnej? wybieramy sukienki i stroimy sie na wiele uroczystosci a dlaczego nie stroimy sie na dzien narodzin naszego dziecka !!!! robi sie zdjecia, czasami filmuje. Ja chcialabym wygladac atrakcyjnie na takich zdjeciach czy filmie. Ostatnio slyczalam o sukienkach do porodu ze Stanow- www.PrettyPushers.pl Rodza w nich kobiety na calym swiecie i w koncu moga rodzic kobiety w Polsce bosukienki sa juz na rynku. Czy ktoras z Was rodzila w takiej sukience? Jakie macie doswiadczenia? Chcialabym sprobowac bo sukienka wyglada super a do tego ma kroj, ktory ulatwia prace obsludze medycznej i ulatwia porod. I nie trzeba podciagac jej w dol czy w gore tak jak pidzame ;-) Bede wdzieczna za Wasze opinie !

Gość pitulinka
Wierz mi, ze w czasie porodu bedziesz srala na to czy masz na sobie koszule, sukienke czy jestes zupelnie nago.

Gość powiemy ci
jeszcze nie słyszałam żeby ktoś rodził w piżamie.

Gość mamama27
może ubierz sobie satynową koszulkę co? rodzić trzeba najlepiej w czymś co potem można odrazu wypiepszyć do kosza..

Gość powiemy ci
zerknęłam na profil autorki -to jej jeden jedyny post -jak się domyslam reklama.

Szczerze mówiąc, to podczas porodu kwestia własnego (atrakcyjnego lub nie) wyglądu obchodziła mnie najmniej.. Weź pod uwagę, że przy porodzie jest dużo krwi. Ja wyglądałam jakbym pracowała w rzeźni :P Jeśli chcesz ładnie wyglądać na zdjęciach, to może po prostu po porodzie się przebierzesz?

Gość mama juz dwojeczki
pitulinka "Wierz mi, ze w czasie porodu bedziesz srala na to czy masz na sobie koszule, sukienke czy jestes zupelnie nago." Dobre i jakze prawdziwe :D Podpisuje sie pod tym obiema rekoma i nogami :D

Gość hipiseQ
duzo ladniejsze sa niektore pizamy niz sukienka z tego sklepu

Gość needforspeed
o dżizas ! idziesz rodzić a nikt nie będzie cie brał ! więc sie naszykuj na krew ... wody płodowe i gorzej jak sie jeszcze zżygasz ! weź 2 do rodzenia . Chyba że od razu na CC więc czeka cie leżenie przez 12 godzin więc od razu stanik do karmienia plus wkładki laktacyjne i koszula obowiązkowo rozpinana ! jakie wy macie durne pomysły ! no co żesz kurwa gorset sobie ubierz i sexowne stringi z zameczkami .. fuck !

Gość ilovefashion
Ojej strasznie to wszystko brzmi...;)

Gość ilovefashion

Gość ilovefashion