Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeteria versja 1

Czego dowiedzieliście się ciekawego z tego forum ? :)

Polecane posty

Gość offerma!!!!
Ze wszystkie kobiety to szmaty

1.Ludzie wierzący to: moher, ciemnogród,dewotka/dewota 2.Ludzie głosujący na PiS - patrz wyżej 3.Prawie każda matka która narzeka na brak wolnego czasu to wyrodna matka bo nie chce siedziec 24 na dobe z dzieckiem 4.Łacina to podstawowy język współczesnej kafeterii 5.czytanie ze zrozumieniem - poziom bardzo niski

że każda matka która chce wyskoczyć sama bez dziecka do kina, na weekend z koleżanką, sama z mężem na urlop jest wyrodną matką. a 90 % matek na kafe to matki polki.

Gość ja sie dowiedzialam ze wszystk
Ja sie dowiedzialam, ze wszystko opisane tu to prowokacja i, ze wszyscy piszacy tu maja po 12 lat. Lekcje odrobione? :D oraz prowokacja prowokejszyn itd., itp.

Gość bo tu nic nie wolno pisac
Ja mialam dwa powazne tematy to olali mnie w jednym napisali ,ze jestem niedorozwinięta i żebym spadala do ksiązek a w drugim PROWO , z tematu zrobili folwark do plotek :(

Gość a i jeszcze
To samo zdjecie mozna oceniac w rozny sposob. Jezeli wstawisz swoje zdjecie i zapytasz czy jestem ladna, napisza: spadaj debilu, kropna, brzydka, gruba itd. Jezeli wstawisz to samo zdjecie i zapytasz czy BYLA mojego jest ladna, napisza: sliczna, piekna, zgrabna itd. :D :D :D

Gość bączek bez rączek
dowiedziałam się o istnieniu prawików

Gość olala.
no i oczywiscie ten kto ma odmienne zdanie nie potrafi czytac ze zrozumieniem :D

Gość wiem tyle ze kazdy
KAzdy na kafe zarabia kilka tysięcy minimum :D Twoja 20letnia sasiadka jezdzi Mercedesem to pewnie ma sponsora albo ukradła :D Jesli jestes szczęsliwa ,masz kase, faceta, urode = Najebalaś sie czegos ,spierdalaj do ksiązek , pokaz fote ocenimy :D

Gość wiem tyle ze kazdy
No i chyba najpopularniejsze: Umówilas sie na seks bez zobowiązań = KURWA , nie szanujesz sie ,nie masz szans na faceta , będą cie palcem wytykac :classic_cool: