Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość SzminkaV

Ratunku!Potrzebuje pomocy od kogos doswiadczonego...

Polecane posty

Gość SzminkaV

W poniedzialek wyrzucilam swoja kosmetyczke.Cala,z wyjatkiem jednej szminki Rimmel do ktorej mam ogromny sentyment,zrobilam to ze wzgledu na zniesmaczenie tandetnymi markami kosmetykow. Do tej pory uzywalam rimmel,maybelline,l'oreal i max factor od czqasu do czasu,wszystkim kosmetykom tych tanich firm mowie KONIEC. Zdaje sobie sprawe z tego ze kosmetyki Clinique,Lancome,Elizabeth Arden czy Dior duzo kosztuja,sam podklad to ok.190 zl i wlasnie dlatego prosze o rade.Mam cere mieszana w sumie ( T = tlusta ) policzki suche i zaczerwienione,stosuje wiele plynow i kremow by skora na twarzy byla gladka i jednolita,produkty marki Dermika bardzo mi w tym pomogly,ale do rzeczy... Z tuszami,szminkami czy eye-linerami nie bedzie problemu chodzi raczej o puder i fuid czy tam podklad,ktore beda dla mnie odpowiednie jesli korzystacie z marek jakie wymienilam powyzej to prosze o rade,w sobote mam zamiar kupic nowa kosmetyczke i wypelnic ja od gory do dolu. Szukam fluidu dobrze matujacego i pokrywajacego,buszowalam juz na wielu innych forach wpisujac w google nazwy podkladow po kolei i czytalam opinie roznych dziewczyn jednak zazwyczaj byly to osoby o sniadej karynacji ja jestem ciemniejsza.Jesli nikt mi nie doradzi nie bede pewna swojego wybory,kobiety pracujace w drogeriach tez nie doradza nigdy tego czego naprawde szukam,dodam ze jestem ''uzalezniona'' od make-up u i mimo 3ciego dnia postowania od makijazu jakos daje rade (nie wychylajac sie z domu) haha jesli wydam ok 700zl na kosmetyki ktore okaza sie kaszana bede zalamana... Z gory bardzo dziekuje za pomoc

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować