Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Jak kobiety nie zaczną podrywać, to będą same

Polecane posty

Równouprawnienia chciałyście, to macie. Teraz faceci coraz częściej chcą być podrywani, a nie podrywać.

Gość ania ,34
Ja juz to zrobiłam:)

Gość ania ,34
Poderwałam faceta z netu..młodszego:)

Gość raczej będą z fajnymi
pewnymi siebie facetami a nie takimi siuśmajtkami co pasożytują na rodzicach i nie chciały się uczyć jak ty 🖐️

Gość booooooooooooooooo
atrakcyjne kobiety nie są same i nie będą tylko ty jesteś sam i będziesz i twoje zaklinanie rzeczywistości na to nie pomoże jedynie gdybyś ruszył dupsko do roboty to by cos pomogło a tak to, no wiesz, będzie jak było i umrzesz siedzac na kafe, smażąc 100milionowego posta o tym, że: jak wygrasz w totka to...

Gość raczej będą z fajnymi
nie słuchajcie luzera bo to - 28 letni - prawiczek - bez pracy - tylko z matura - co nigdy nigdzie nie pracował - rodzice go utrzymują a on wszystko wydaje na zdrapki bo chce wygrać milion w lotto - uważa się za wartościowego i atakuje niedziewice info z jego własnych tematów z jego własnych postów

Gość suchar facet
czy podrywaniem będzie zagajenie rozmowy np. o godzinę na przystanku czy już konkretnie np. chwytanie za rozporek?

Gość juise
a chciałbys byc poderwany za jaja o połnocy przez 140 kg kobiete ?

suchar facet To już coś będzie, ale powinna jeszcze zapytac o numer telefonu, albo zaproponowac ciastko w kawiarni.

Wiadomo, że chciałbym być poderwany przez piękną dziewczynę. Ale tak samo jest w druga strone.

Ja już 3 razy podrywałem nieznajome i sie nie udało. Jedna miala chlopaka, druga sie przestraszyla, ze ja sledze, a trzecia nei wiem.

Gość znowu jakas prawicza
jęczybuła wymyśla dlaczego to ona jest sama. :classic_cool: Kreatywność tych indywiduów w wymyslaniu usprawiedliwien dla własnej głupoty, kompleksów i lenistwa jest niezmierzona :D🖐️

Wdizałem kiedy konczy lekcje i sie tam pojawialem. A pozniej szedlem za nia i ona gdzies weszla, czekalem dlugo, a bylo zimno i zmarzlem i wyszla i wtedy zagadałem.

Looooser Wdizałem kiedy konczy lekcje i sie tam pojawialem. A pozniej szedlem za nia i ona gdzies weszla, czekalem dlugo, a bylo zimno i zmarzlem i wyszla i wtedy zagadałem. to kurde jakos dziwnie brzmi... jak jakies chore sledzenie itd :)

Gość Daaaaaaaasss
...i dostałeś torebka po głowie?

Gość ale psychol cool
nic dziwnego że uciekała. Kiedy zaczynisz nosić siekierę jak sopot? :classic_cool: Zresztą ty możesz nie podrywać bo co potem zrobisz? No powiedz szczerze. Co zrobisz jak dziewczyna się zgodzi pójśc na kawe?