Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość we found love

czas zaszaleć

Polecane posty

Gość we found love

Hej dziewczyny, nie wiem czy byl juz podobny temat, przyznaje bez bicia nie chce mi sie wertowac stron kafeterii. Chce podzielic sie z Wami moimi myslami. Mam 25 lat obecnie bez partnera/chlopaka jak kto woli... Nie pracuje bo meczy mnie praca w tym kraju ,a w szczegolnosci glupi ludzie ktorzy chca mna rzadzic a sami nie wiedza jak sie maja. Probuje swoich sil w handlu. Boje sie pewnie, bo to duze ryzyko wtopic ciezko "zestresowane" pieniadze. Ale probuje. Wiekszosc moich znajomych jest juz po slubie, a przeciez sa tacy mlodzi. Dziwi mnie to ale tak im widocznie dobrze.Mniejsza o to. Zawsze bylam dobra osoba, i dalej jestem, boli mnie krzywda innych i wkurza wyzysk ludzi. Duzo osob zawsze na mnie liczylo mimo, ze tak jak oni jestem zwyklym czlowiekiem. Mam taki moment w zyciu ,ze chce sie bawic, ale bawic na poziomie. Napewno ktos mnie zle odberze i beda kometarze w stylu jestes pusta ,szmata itp. Licze sie z tym. Ale potrzebuje rozrywki typu faceci, przygodny seks(tylko z zabezpieczeniem) bez uczucia i zobowiazan moze byc i grupowy,alkohol, trawka, kolacje,dziewczyny,kluby, szalona jazda ale nie typu jestem glupia dalam sie wydymac zaszlam w ciaze i teraz placze. Nie! Wszystko z glowa,bo skoro do tej pory ja mialam, to bede ja miec dalej na karku. Ale duzo przeszlam. Udusiłam się z wlasnej dobroci, dalam wykorzystac temu ktory mial byc ten jedyny (opuscilam go w najgorszych momentach naszego zycia ale on mnie ranil przez caly czas :) zniszczyl i wyrzucil jak smiecia ), wszyscy zawsze mysleli to taka dobra,porzadna i taka grzeczna dziewvzynka. Owszem nadal jestem uprzejma ale mam ochote doslownie szalec. Cieszyc sie tym ze jestem w miare atrakcyjna i zrobic to teraz niz bym sie obudzila z reka w nocniku za 20 lat i stwierdzila zmarnowalam cala mlodosc. Tylko brak mi takich ludzi jak ja. Bo wiekszosc woli juz zapuszczac korzenie. a ja chce zyc luksusowo,z przepychem,z jazda bez trzymanki, chociaz krotka chwile, zebym pozniej mogla powiedziec taak przezylam swoje zycie tak jak chcialam, bo potrafilam w kazdym momencie wziac z niego to czego bylo mi potrzeba. A Wy na jakim etapie zycia jestescie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować