Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miss. M

Podpowiecie mi, 18nastka?

Polecane posty

Daje siostrzenicy męża na 18nask kasę i zastanawiam się czy 500 to dużo jak dla takiej panny? Oprócz tego chciałabym jej coś kupić, kosmetyk, maskotkę, ciuch? No nie wiem podpowiecie...panna jest bardzo atrakcyjna sportcmenka, nie pijąca, raczej grzeczną,właśnie robi prawko, jest niedoszła modelką(raczej z winy matki). Bardzo zależy mi na trafionym prezencie, podpowiedzcie coś , mam tylko 2 dni?

Gość Jedna takaaaaaaaaaaaaa
Według mnie dużo ale jak Cie stać ?

kasa nie gra roli, jest bardzo dobrą mamą ch. mojego syna. Raczej o prezent mi chodzi, już nie pamiętam o czym marzą 18nastolatki.

Myślę że jak właśnie robi prawko to kasa na pewno jej sie przyda,no i do tego możesz dokupić jakieś perfumy i jakąś pamiatkę sa takie różne śmieszne rzeczy na tę okazję:-)

Gość 32565
może kup ładną biżuterię ( naszyjnik, czy kolczyki)? Zawsze to jakaś pamiątka, a nawet jak na co dzień nie nosi takich rzeczy, to kiedyś jej się przyda.

Najlepszy prezent jaki dostałam na 18nastke, ktora byla rok temu, to był prezent od moich rodziców ! Mianowice-nieśmiertelnik, na ktorym pisze, z okazji 18nastych urodzin, mama i tata ! Bardzo skromny prezent, ale przebija kazde pieniadze! Mówię to, bo sama jestem dziewczyna i rok temu mialam 18 lat! Pozdrawiam :)

wyprawialam mokjej corce osiemnastke w zeszlym tygodniu, ja jej kupilam bizuterie kolczyki, lancuszek, zawieszka na lancuszek, od pozostalych dostala kase roznie od 600zl -100

500 złotych to porządny prezent :) zazwyczaj dostaje sie mniej od zwykłej cioci, no chyba że któreś z was jest chrzestnym dziewczyny wtedy to co innego, ale i tak 500 może być.

500zł to dużo ja od chrzestnej dostałam 200zł, od chrzestnego 300, od babci 400zł, a od drugiej babci i dziadka 500zł, od rodziców 700zł od reszty gości raczej prezenty o wartości 100-200zł