Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaGdA1991

Potrzebuje wsparcia:(

Polecane posty

Gość Nawet jak nie teraz
Ale ona ma na dzisiaj termin @ dopiero to lepiej niech sobie poczeka do jutra.

Gość ja ja ja
wczoraj miała...czytaj ze zrozumieniem....niech dzisiaj robi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiesz co u mnie było objawem wczesnej ciąży? Zmienił się wygląd brodawek, jakby ciemniejsze i większe, ale poza tym, to wszystko czułam jak na okres, poza jednym objawem, który był inny i się okazało później, ze jest ciążowym, non stop mi się chciało siku :)

Gość wredoOotka
ja mam chlopczyka teraz ma byc dziewczynka ;) no i jak z tym okresem dostalas czy moze zrobilas test ???;)

Gość wredoOotka
niekoniecznie musi byc poranny ale dopiero jestes dzien po wiec najlepiej ja robilam wieczorem i tez wychodzilo tylko robilam tydzien po

Gość co będzie
Magda, masz 18 lat?

Gość co będzie
Magda, masz 18 lat?

Gość Jakie 18 lat??
z rocznika wynika że 20. Poza tym ja tam wyczytałam że dzisiaj ma dzień miesiączki...

okres mialam dostac wczoraj zrobilam test nie wytrzymalam jedna kreska:( moze za wczesnie jeszcze i to nie byl poranny mocz bo zrobiłam teraz dopiero i mam 20 lat

Gość wredoOotka
kup sobie jeszcze jeden i sprawdz rano mozliwe ze jeszcze za wczesnie ;) tak ze ja dalej 3mam kciuki ;) oOo w Twoim wieku to juz mialam syna ;)

Gość anexxis
Magda Ty masz 20 lat ???

Gość wredoOotka
na test moze byc za wczesnie a ginekolog powinien chyba juz wiedziec ale pewna na 100% nie jestem ;)

Gość wredoOotka
moze zamiast testu drugiego wybierz sie faktycznie do gin on tam bedzie lepiej wiedziec czemu nie masz okresu , a ciebie diagnoza uspokoi ;)

Gość Farfalla01
Ja właśnie miałam takie oznaki wczesnej ciąży. Bolące i bardzo wrażliwe piersi, co chwile chodziłam do toalety. A z tymi testami to jest różnie. Niby są teraz takie czułe,że wykrywają wcześnie ciąże. Ale ja zrobiłam ich chyba z dziesięć. Dopiero przy którymś tam z kolei pojawiła się delikatna druga kreseczka. Ale najlepiej jak pójdziesz do ginekologa.

Gość myszky
Za zrobiłam 3 testy każdy negatywny a byłam w ciąży. Idź do laboratorium niech ci zrobią badanie krwi na ciążę. On jest niezawodny.

Gość wredoOotka
u mnie zaczelo sie od wyostrzonego zapachu ;) kazda ma inne pierwsze objawy ;)

smak nie wiem,może i tak.U mnie było tak,że nie mogłam scierpiec niektórych zapachów typu:odswierzacze do powietrza,jakies płyny do sprzatania.