Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

podobają mi się starsi faceci

Polecane posty

Gość szczerze to sporo czasu masz
dziwna jestes, nie wiem w czym problem powiedziec co sie studiuje

Gość masd.....
fiku miku nie studiuje nic jesli juz to zaocznie wystarczy popatrzec na godziny jej wpisow i nie tylko w piatki jesli nawet nie ma jej pod niczkiem fiku ,to jest zawsze pod innym nikiem of fiku ,nad tym co ty piszesz nawet wysilac sie nie trzeba ,aby wiedziec zes bajeranka z przecietna wyobraznia [cześć:D

"a coś czym facet Cię najbardziej pozytywnie zaskoczył lub chciałabyś aby Cię zaskoczył?" nie przypominam sobie nic szczególnego :) ma być zaskoczenie, więc ja nie powinnam móc sobie nawet tego wyobrazić :) "dziwna jestes" jestem dziwna, mam do tego prawo :)

Studiuję dziennie 2 kierunki na państwowej uczelni, od pon do czwartku nie ma mnie na kafe w ciagu dnia (wyjatek wczoraj). koniec dyskusji :)

Tatuaż się nie podoba, czy ta dziura po prawej stronie, gdzie tuszu brakuje?

kurcze dla czego jak piszę z dziewczyną to za każdym razem ktoś myśli, że chcę ją poderwać, skąd ja mam wiedzieć czy Jej się podoba to co piszę i czy ja bym się Jej podobał z wyglądu hm już nawet spokojnie popisać nie można :-O

Zrobiłem na plecach, bo jest dla mnie ważny, a nie koniecznie inni muszą go oglądać. Wielu moich znajomych nie wie, że go mam:)

Dla mnie ma znaczenie sentymentalne i symboliczne bardziej, niż estetyczne. Co oczywiście nie oznacza,że mi się nie podoba:) Sam go naszkicowałem i zaniosłem do salonu:) Nie powiem, co oznacza, bo znowu mnie Fiku nazwie "zajebistym chłopcem":P

Jest taki mały właśnie po to, żeby nad nim jeszcze napis się zmieścił: Tym razem będzie zachodził na szyję