Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

podobają mi się starsi faceci

Polecane posty

Zważywszy, że mam "starszego"(bez obrazy Przystojny) faceta do dyspozycji pozwolę sobie an kilka pytań :) 1. Jak faceci 27-30 zapatrują sie na młodsze dziewczyny? 2. Co cenią w kobietach?

Gość ciamajdam
bo siedzisz tu cały czas, wiec pytałem

Gość ecfhvgjbn
ten wpis byl zajebisty :D 11:45 [zgłoś do usunięcia]offerma studiujesz naraz 2 kierunki...co studiujesz ? prawo? " :D tak koorw mac studiuje !!!!!!!!:D pierwszy kierunek to kafeteria na pierwszej zmianie :D:D:D:D drugi kierunek też kafeteria ,ale juz na drugiej zmianie :D:D:D:D:

Gość barakakada
fiku mikuu zbiera doswiadczenia od facetów....

Gość barakakada
przyjstojny to jakiś ciota...

Fiku powiem ci to tak jak ja to widze. Dla mnie facet 27-30 to jeszcze zaden mezczyzna (sama podchodze duzymi krokami pod 30tke). Pewnie jest duzo "starszych" typow,ktorzy szukaja malolat do zawbawy. Dlatego podchodze skeptycznie do facetow,ktorzy koniecznie szukaja duzo mlodszej kobiety. Oczywiscie nie bede wrzucac wszystkich do jednego worka.

Starszy typ który szuka koniecznie młodej to nei dla mnie. Ja nie chce pełnić roli maskotki. Chodzi mi o takiego który nie szuka specjalnie młodej, tylko partnerki czy będzie w młodej widizał potencjalną parterke jeżlei mus ie spodoba?

Dojrzałość mentalna, jeżeli głównym celem w życiu kobiety są dyskoteki i kluby to dziękuję... a bywają takie nawet 30tki. Wygląd..wiadomo ;)

Gość ohohohohoooo
:D to znowu ten michas z warszawy bajeruje

Gość babiloniaa
moze sie wlacze do tematu. mam 22 lata i jestem w zwiazku z 31 letnim mezczyzna ktory przebywa za granica. to jest beznadziejna sytuacja i jak tylko to kmus mowie to jego wizja jest jeda. taka jaka macie teraz wy...

Gość ogolenie nie wobrazam sobie
byc w zwiazku w 22 letnia dziewczyna mam 32 lata dla mnie to jeszcze nastolatka :(

Gość babiloniaa
wizja ze jestem tylko dla niego zabawka , ze taki zwiazek nie ma szans, ze nie traktuje mnie powaznie itd