Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

podobają mi się starsi faceci

Polecane posty

Fiku jesli ci sie podobaja starsi mezczyzni ok ale nie szukaj na sile zwiazku np z 30latkiem. Jesli masz spotkac tego jedynego, to przyjdzie samo. 22 lata to okres gdzie uczysz sie zycia i zbierasz doswiadczenia. Ja dzis jestem szczesliwa mezatka. Zycze Ci Wszystkiego dobrego i szczescia w milosci.

oj tam, ja szukam? :D ja popadłam w rutynę, uczelnia dom etc Zauważyłam, że z takimi mężczyznami łapię lepszy kontakt, co mnei zdziwiło początkowo :) Aczkolwiek w moim otoczeniu są głównei rówieśnicy

jak miałam 18-25 lat tez podobali mi się starsi;) a teraz zwracam uwagę na 20-latków:D chyba sie starzeje 😭

nie chciałabym takiego przed 40-stką, tacy to sa dla mnei starsi panowie :) poza tym akurat Baldur nie jest w moim typie :)

Gość najlepszy rowiesnik
szczegolnie jak myslisz dlugodystansowo

Gość dziewczyna 5 lat starsza
to prawie rowiesniczka:)

Wcale nie! Facct 5 lat starszy jest zupełnie inny niz rówieśnicy (oczywiscie nei każdy, bo są tez duzi chłopcy, ale pomijam wyjątki). Jest spokojny, wie czego chce, ma inne hobby niż picie z kumplami, ambicje, potrafi sie zachować ...

Kazdy malolat czy mezczyzna jest inny. Jednak faceci dojrzewaja duzo wolniej-wiekszosc od 30tki. Jesli sie zakochasz (bo On ma to cos)to bedzie ci bez roznicy bedzie czy jest 5 czy 10 lat starszy.