Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewielka

młody wygląd

Polecane posty

Już nie wiem czy się cieszyć, płakać czy śmiać się. Jestem młoda, ale wyglądam jeszcze młodziej. mam 22 lata a zwykle nawet 18 mi nie dają;p Ostatnio otwieram drzwi w domu i jakaś kobieta wyskakuje do mnie z tekstem : Jest ktoś dorosły w domu??? - uśmiechnęłam się i odpowiedziałam: tak zaraz zawołam męża :)

Gość jezu już nie przesadzaj
ktoś Cię odmładza o 5 lat a Ty przeżywasz, jakby to 15 było

miałam swego czasu podobne problemy w wieku jakiś 25 lat robiłam remont generalny mieszkania, co za tym idzie - załatwianie spraw w urzędach i robienie zakupów w sklepach z branży budowlanej i co chwila - może niech tata przyjedzie i coś wybierze, może niech ktoś dorosły przyniesie te dokumenty trochę mnie to śmieszyło, trochę wkurzało w okolicach czterdziestki wyglądam na pełnoletnią całkiem, więc Twoje problemy to tylko kwestia czasu ;)

jest wiele takich śmiesznych sytuacji, np kiedyś pojechałam (jeszcze wtedy z chłopakiem) do mechanika odebrać jego samochód. Facet nie chciał puścić mnie za kierownice: bo jak ta dziewczynka może prowadzić? Pozatym powiedział do mojego faceta, że pójdzie siedzieć do jednej celi z Polańskim. W sumie fajnie, mozę na strość też bd młodo wyglądać. Ale nie wiem czy teraz nie jest to aż śmieszne? wyglądam niepoważnie...

Gość iuhykjh
Ciesz sie z tego. Ja jestem niska i drobnej budowy. Gdy skonczylam szkole srednia, jakas daleka krewna posadzila mnie o skonczenie dopiero podstawowki. Na studiach wygladalam na szkole srednia. Teraz mam 30 lat, a wygladam na 25, dopiero teraz sie cisze, ze ludzie daja mi mniej lat, kiedys to byl koszmar. Nie martw sie z czasem i ty bedziesz wygladac powazniej, niestety nie da sie zatrzymac czasu.

Gość ja tez mam 22 lata a wyglądam
na 16-17 :o Zawsze jak kupuję alkohol czy papierosy pytają o dowód. Jak poszłam do pracy to też słyszałam teksty typu "co to za dziewczątko" itd :o W każdych urzędach zawsze długo patrzą na mój dowód osobisty a później na mnie. W sumie może za 10 lat byłabym szczęśliwa z tego powodu ale teraz mnie to niesamowicie wkurza.

Gość dfncghnhn
ja z mężem zawsze mamy ubaw z ludzi bo ja wyglądam na max 17 lat a mam 24 a on ma 30 a wygląda jakby miał ponad 35 i kilka razy obce osoby myślały, że jestem jego córką. Kiedyś staliśmy na przystanku i było strasznie zimno to przytuliłam się do niego żeby osłonić od wiatru i jedna babka spojrzała się na nas z takim zgorszeniem jakbyśmy co najmniej seks uprawiali, mąż to zobaczył i jeszcze z premedytacją cmoknął mnie w usta a jak podjeżdżał autobus to powiedział do mnie "no córeczko nasz autobus podjechał", mina babki bezcenna. Wiem, że powinnam się cieszyć z młodego wyglądu ale to wcale nie jest aż takie super bo wolałabym wyglądać bardziej kobieco niż dziecinnie. Jestem chuda, niska, nie mam cycków a do tego mam wg ludzi "słodki i niewinny" wyraz twarzy już bym wolała wyglądać na swoje lata niż żeby brali mnie za dziecko.

Ja mam 22 lata, a tez zwykle dają mi nie więcej niż 18, to znaczy głównie to równieśnicy albo młodzi ludzie, bo jeszcze nigdy mi się nie przytrafiło, żeby ktoś poprosił mnie o dowód gdzieś albo żeby gdzieś w urzedzie potraktowali mnie jak nieletnią.. Może to kwestia także ubioru, fryzury, sposobu mówienia..