Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do je ba łem

powiedzieć jej czy bezczelnie to zakonczyć?

Polecane posty

Gość do je ba łem
pewnie by mi proces wytoczyła:) Po prostu też mi to było potrzebne, bo dzięki temu się po prostu zmieniłem Widzicie pół praktycznie rok w jednej klasie nawet nie mamy wspólnych znajomych, bo pewnie by skojarzyła mój numer Po prostu zawsze to wyglądało tak Taka lalunia,wredna tenpa jak paczka gwoździ Która uważa się za coś lepszego, innych traktuje z góry z pogardą, Takie miałem kiedyś zdanie, potem poznałem przyczyny czemu jest taka Odnośnie tego co było po prostu nigdy tak naprawdę nie było by na to szans, a ta sytułacja na początku co była to tylko przewaliła szale a tak na prawdę ona nigdy nie chciałą mnie poznać, chodź poznała. Nawet wiem jakiego kolesia podejrzewa, on oczywiście nie wie o co biega.dlatego chyba lepiej się wycofać

Gość SunBaby
Walcz o nią, rozumiesz, walcz! Ja zdania o facecie z neta nie zmieniłam, chociaż też mnie oszukał na początku. Dowiedziałam się, że ma dziecko z inną, wtedy już kochałam go tak mocno, że nie miało to dla mnie znaczenia.

Gość do je ba łem
ale ty wiedziałaś kim jest, podejżewam że dziecko z inna tez by mi wybaczyła Ale tutaj sytuacja jest bardziej skomplikowana

Gość do je ba łem
Myśłę że zbił bym majątek i dostał nobla.Jak bym przelał na papier tragiczne losy tej wirtualnej miłości i chętnie popełnił ten sam bład raz jeszcze bo to piękne uczucie chodz boli jak skurwysyn Tez myślę o zmianie szkoły.Ja też to muszę jakoś zapomnieć