Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :( jestem głupia :(

jest mi bardzo smutno bo ....

Polecane posty

rozstałam się z kimś z kim byłam kilka lat i byłam bardzo szczęsliwa z tego powodu, powiedziałam sobie, że nie chcę mieć nikogo, wiązać się, angażować i cierpieć któregoś dnia spotkałam się ze znajomym który no podobał mi się jak się później okazało to i ja jemu też, trochę między nami się wydarzyło, traktowałam to z dystansem, że to przecież nic poważnego, że za szybko ale zdążyłam przeżyć z nim bardzo miłe chwile i wtedy właśnie przypomniało mi się jak wspaniale się czuje z kimś kto nam się podoba, oczywiście później doszłam do wniosku, że on nie jest dla mnie bo to bo tamto.. na razie nie możemy się spotkać bo on wyjechał do pracy, oczywiście jak wróci to mamy kontynuować nasze spotkania ale chodzi o to, że mimo że mam wątpliwości czy w ogóle mogłabym być z tą osobą (podoba mi się ale są też argumenty przeciw) to cholera tęsknię za nim! wczoraj jeszcze mówiłam, a tam, wcale nie podchodzę do tego poważnie to dzisiaj jest mi smutno, bo znowu zasmakowałam tego, jak to jest być z kimś blisko :( i brakuje już mi tego

chodzi o to, że gdy się z nikim nie spotykałam było ok, a teraz jest mi źle.. jak dzwoni to się cieszę ale samotny wieczór bardzo mnie dołuje, tylko pytanie czy ja za nim tęsknię czy tak jak pisałam, spróbowałam czegoś fajnego i tylko za tym tęsknię ? za tym jak to jest być z kimś;/

no tak, przecież nikogo to nie interesujeeeeeee.................

Ja czytałem. Zabujałaś się w nim i tęsknisz... Kiedy się znowu spotkacie?

za 2 miesiące :( i on chce żebym na niego poczekała to chyba mu zależy?

Gość ludzie dajcie spokoj
nie mydlo to sie nie wymydli ,ani teraz o godz.01 58 ,a ni za 2 miesiace nawet,,,

Gość bum cyc, bum cyk cyc z kucykem
my nie jestesmy w jego glowie ,zapytaj jego samego jak wroci za 2 miesiace

Gość bum cyc, bum cyk cyc z kucykem
żal.pl dupę ściska.pl

Gość żabka żabka
ON WLASNIE TERAZ OBRACA INNĄ..wiec nie żaluj sobie...

ale ja z nim cały czas rozmawiam więc nie muszę czekać z odpowiedzią 2 miesiące, tylko że ja do końca w słowa nie wierzę tylko w czyny, ale przekonam się dopiero jak wróci a jest za granicą, pracuje tam i czasami przyjeżdża do Polski, teraz ma przyjeżdżać częsciej ale póki co to tylko słowa mój były był notorycznym kłamcą i kłamał na każdym kroku więc mimo, że jestem na ogół naiwniaczką to staram się zachować jakiś dystans, żeby nie wyjść na koniec na głupią idiotkę więc licze się ze wszystkim chociaż chciałabym żeby wyszło coś z tego ;/