Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdecydowanie za gruba

kobitki mam pytanie...

Polecane posty

Gość zdecydowanie za gruba

czy jedząc same warzywa na patelnie można szybko schudnąc?

Jasne, że tak. Tylko po co? Stracisz wodę, mięśnie i niewiele tłuszczu i zrujnujesz zdrowie. Skończysz jeść warzywa, wrócisz do tego co jadłaś wcześniej i przytyjesz z powrotem. Po co się tak katować? Odchudzanie to dłuższy proces, zmiana na całe życie. Nie przytyłaś w dwa tygodnie, więc w szybkim czasie nie da się tego skutecznie odwrócić. Nie lepiej na zdrowej, pełnowartościowej diecie? Niepotrzebny Ci rozwalony metabolizm, bo tylko pogorszysz sprawę.

Gość hjnbjk
jasne ze mozna z niedozywienienia. warzywa na patelnie mrozonki to syf

Ja od tygodnia jestem na diecie BEZTŁUSZCZOWEJ, a tak to jem wszystko i pije duzo wody. W przeciagu tego tygodnia spadło mi 1,5 kg!! Oczywiscie wieczorami cwicze, cwicze, cwicze.

Musisz je smażyć w odrobinie tłuszczu chyba, inaczej będzie kalorycznie. Poza tym potrzebujesz białka. Warzywa t dobry pomysł, ale dołącz chudy nabiał, mięso, jajka:)

cześć dziewczyny. Yuna ma rację, na dodatek nie schudniesz a sie wykończysz. Musisz dodawać do tych warzyw jakieś tłuszcze bądź białko ja jestem na diecie białkowo warzywnej i całkiem nie źle. Co do wypowiedzi że te warzywa na patelnie to syf to sie po części zgodzę. Lepiej kupować świeże widzisz wtedy jak wyglądają że nie są z odpadów i bardziej wartościowe.