Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzelaczolka

Ale wstyd:((((( Mam ochote zapasc sie pod ziemie:((((((

Polecane posty

Gość grzelaczolka

Wczoraj bylam z moim kolega pierwszy raz na randce,poszlismy do kawiarni na cole,bylo super,rozmawialismy,smialismy sie,az w pewnym momencie.....:(:(:( zachcialo mi sie kichnac,to dzialo sie tak szybko,ze nawet nie zdaylam wyciagnac z torby husteczki:( Kichlam centralnie na stolik,a to ze mam katar i troche kaszle....wylecialo mi cos,masakra,chce umerzec:(:(:( Jak on na mnie spojrzal:(:(:( Mila atmosfera sie skonczyla i po chwili zaproponowal,ze juz musi pojsc do domu bo ma w cholere roboty:(

Gość to mówiłem ja,Jarząbek
smarki go odstraszyły??????.............cóż za powierzchownośc...wszak wiadomym jest ,że nie oceniamy człowieka po smarkach:)

Gość lakoipla
ojej,współczuję Ci olej faceta;) Jejku przecież każdemu coś takiego może się przytrafić,więc głowa do góry:)

Gość grzelaczolka
W oczy mu juz nie spojrze😭

Gość grzelaczolka
Już mniejsza o smarki, jak kichnęłam to pierłam tak mocno że zerwało mi majtki z tyłka :(

Gość grzelaczolka
wez podszywie...Jak mozesz sobie tak drwic co? Ja cala noc przeplakalam,a ciebie to smieszy?:(

Gość mgfgfdgdfgdfgfgdg
ja kiedyś na jednej z pierwszych randek poszłam do domu do faceta, bo mnie zaprosił na film.. i po filmie siedzieliśmy i tak gadaliśmy jeszcze ze dwie godziny, leżałam mu na kolanach i on puścił bąka takiego którego było słychać..zrobił to niechcący i było mu bardzo bardzo głupio, przepraszał mnie za to..ja się śmiałam no bo co miałam zrobić?? dla mnie to tez było krępujące.. nie spotykałam się z nim chyba z tydzień czasu, ale później i tak się widzieliśmy i byliśmy ze sobą nawet jakiś czas...ale oczywiście nie jestem już z nim, ale nie ze względu na bąka..daj mu czas może.. a jeśli nie spotka się z Toba tylko dla tego, że niechcący puściłaś smarka to znaczy że jest dupkiem i wcale się nie przejmuj

Gość grzelaczolka
No powiedzcie sami,ta sytuacja to cos okropnego prawda? Sa tu jacys faceci? ???? Co o tym myslicie?On bedzie czul do mnie obrzydzenie prawda?:(

Gość mgfgfdgdfgdfgfgdg
ale, że tak zapytam...nie zakryłaś ręką buzi jak kichałaś?? bo ja bys to zrobiła to by gluta nie było na stole a w Twojej ręce :P

Gość truteń44
A ja miałem wczoraj przeżyć swój pierwszy raz. I już w trakcie pierwszych pieszczot wystrzeliłem...:( Zwiałem stamtąd i teraz przeprowadzam się na drugi koniec Polski...

Żaden poważny facet nie byłby urażony ani zdegustowany. Dojrzały człowiek rozumie, że nie zrobiłaś tego celowo i każdy z nas miewa jakieś wpadki. Ja bym się roześmiał serdecznie, wytarł i kontynuował spotkanie zapewniając, że w ogóle nie ma sensu komentować tej sytuacji. A taki laluś i chłoptaś którego "obrzydziło" niech sobie kupi gumową lalkę i zamieszka z nią aż dorośnie. Bo gumowe też mają dziury i w dodatku zero kataru :)

Gość grzelaczolka
mgfgfdgdfgdfgfgdg nie bo akurat trzymalam w rekach torbe do ktorej chcialam siegnac po hustke,no i tak jakos wyszlo:(

Gość mgfgfdgdfgdfgfgdg
nosz kooorwa..czy wy ludzie nie przesadzacie ?

Gość nie będzie czuł obrzydzenia
nie martw się, widać młoda musisz być

Gość grzelaczolka
babeczki w kropeczki Dziekuje:)

Gość mgfgfdgdfgdfgfgdg
przestań się użalać nad sobą... miałaś wpadkę, śmieszną wpadkę..i tyle.. facet to gnój..a może on serio miał dużo pracy i ty to źle odebrałaś ? poczekaj na jego sygnał teraz

Gość grzelaczolka
nie będzie czuł obrzydzenia Juz nie taka mloda,mam 17lat

Gość grzelaczolka
mgfgfdgdfgdfgfgdg pisalismy codziennie ze soba smsy,a od wczoraj sie nie odezwal niestety

Gość Misia Czzzka
Wiem jaki to wstyd... :/ Ja mam znowu problem z seksem, kiedy kochamy się na pieska i już po finiszu z mojej pochwy ucieka "powietrze". A ucieka dość glosno, brzmi to jak pierd niestety. I po takim incydencie tłumaczyłam, że wtłoczył we mnie powietrze przy seksie, a on w smiech i mówi "dobra, juz sie nie tlumacz, to naturalne". I chyba nadal mi nie wierzy.

Gość smutna cale zycie....
ja mialam keidys w szkole podobna sytuacje, na szczescie tylko jedna osoba to widziala, moja kolezanka.... tez wlasnie kichenlam i :(

Gość zamyślonaona
hehe spoko ja dzis w pracy przy kliencie kichajac oplulam sobie reke ;p

Gość ankazdzbanka
Misia Czzzka hahahaha ja tez tak mam:D

Gość :Dsamiec:D
a mi kiedys glut wlecial do piornika:D

Gość zamyślonaona
hahahahahahhaha no jak widac jest nas wiecej;p

mizz ja tak mialam xD boze zrobilam taka mine i mowie to ie to co myslisz xDhahahahaha a on sie spojrzal i mowi koooteekkk jak ty slodko wygladasz taka zawstydzona;P noto mowi domnie haha ze mial wczesniej dziewczyny i wie ze w cipke sie czasami powietrze zbiera xD

Gość grzelaczolka
Rozweseliliscie mnie troche,dzieki:D