Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pupolina

Czarne nicki-opiszcie po krótce jak wygladacie

Polecane posty

dyrektore oczywiscie musisz psuc wszystko swoimi wywodami :OJa wiem ze Tobie ciezko jest siebie opisac bo sam/sama nie wiesz kim jesteś ;)

Następna ,oj baby kochane,macie zabezpieczone podszywy.Ten też pierwszy i ostatni post.:P:P:P:D

pupolina dyrektore oczywiscie musisz psuc wszystko swoimi wywodami Ja wiem ze Tobie ciezko jest siebie opisac bo sam/sama nie wiesz kim jesteś a co ja psuję dziecko??? ;) wrzuć na luz bo CI patrzałka strzeli :classic_cool: i wiem że Tobie jest to ciężko zrozumieć - wszyscy znają powód :)

dyrektore -idź sobie stąd bo zaczynaja sie przepychanki słowne jak tylko sie tu pojawileś/aś.A dzieckiem jestem i bede dopóki bedzie zyła moja mama :)

Gość DJADAM0S
Wyglądacie wszyscy jak srający kot na pustyni bez dupy, brzydale jesteście nie to co ja sam ;) Nędze jedne!

pupolina dyrektore -idź sobie stąd bo zaczynaja sie przepychanki słowne jak tylko sie tu pojawileś/aś.A dzieckiem jestem i bede dopóki bedzie zyła moja mama 😭 OJEJ! ciekawe kto zaczął przepychankę , kierując obraźliwe słowa pod moim adresem? ;) muszę podawać odpowiedzi a,b, c czy sama zgadniesz?;) ps. masz już odrosty - co jaki czas farbujesz?

Malutka_w_szpileczkach90 dyrektorke wolałabym maybelline ny colossal cat eyes albo falsies black drama zobaczę co się da załatwić w tej materii :classic_cool: 🖐️

Malutka_w_szpileczkach90 dyrektorke niech Cie Pan Bóg w dzieciach wynagrodzi i tego sponsora również nie chwal dnia przed zdjęciem spodni :classic_cool:

Malutka_w_szpileczkach90 dyrektorke ulala , niebywale groźnie to zabrzmiało a gdzies tego sponsora wytrzasnęła? jeden przedstawiciel handlowy wisi mi przysługę :classic_cool: coś muszę chcieć - bo inaczej zapomni i się przedawni :P :P :P 🖐️

dyrektore-odpowiem na Twoje ironiczne pytanie-mam delkatny balejaz a do fryzjera chodze jak kazda dbajaca o siebie kobieta-co dw miesiace :)