Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pupolina

Czarne nicki-opiszcie po krótce jak wygladacie

Polecane posty

Ja lubie wiedziec jak wyglada osoba z którą pisze lub która "podczytuję";) Ja-blondynka(z natury szatynka),niebieskie oczy,58 kg wagi,171 cm wzrostu. Tylko bez wymyślania ;)

Przepraszam,nieraz zdarza sie nawet wybitnemu pisarzowi strzelic jakiegoś"błęda";) POKRÓTCE -lepiej?:P

Mam czarne włosy, zielone oczy, ubieram się na czarno, mam 165 cm wzrostu i wagi nie podam :) nie jestem chuda, ale gruba też nie, ponoc faceci latają za mną, ale mam tego jedynego. Pisze po to żeby nikt nie myślał, że gruba jestem. Lubię rock, metal i pare innych, nie wiem co chcesz wiedzieć jeszcze? A! Nie wspomniałam, że mam kły

A propo sepów przypomnial mi sie taki wierszyk ze szkoly Chocby Twa dusza darła sie w strzepy Choćby twe serce z bólu peknąć mialo Nie ufaj ludziom,bo ludzie to sępy Spodla,wyszydzą i jeszcze im mało.... Smutne ale prawdziwe...

brunetka, długie kręcone włosy, ciemna cera, ciemne oczy. średni wzrost 167cm, szczupła rozm 36, bez znaków szczególnych

Malutka_w_szpileczkach90 -mój mąz twierdzi ze sa fajne ale co ma biedak mówić jak tylko takie ma pod reką?:P