Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pupolina

Czarne nicki-opiszcie po krótce jak wygladacie

Polecane posty

aaaaaaarwena dyre jest mily bo mu sperma juz uderza do glowy a tego nicka to ja skąś kojarzę???? odśwież mi pamięć, bo nie do końca pamiętam :P

Malutka_w_szpileczkach90 Pani zima niestety , młoteczka nie mam dyrektore Chcesz robic zdjęcia z naszego sex-spotkania? Nie ma mowy !! Tylko Ty i ja nikt nie będzie ogladał naszych zdjęć z tegoż intymnego spotkania ale kafeeeee musi wiedzieć.... takie foto wiesz....nie naruszające oczywiście niczyjej prywatności, ale jednocześnie - nie pozostawiające wątpliwości :classic_cool: 🖐️

osadzona Estera Goldbaum dyrektore , zmień zdjęcie w stopce , czekam na kolejną kreację w tak lubianym przez Ciebie stylu, który jest mieszanką taniego butiku , burdelu i sklepu dla dzieci no wreszcie ktoś w starym stylu..... może być w białych kozaczkach? :classic_cool:

Malutka_w_szpileczkach90 dyrektorke czy zdradzisz mi kiedykolwiek jaka jest prawda? chcesz się dowiedzieć kto zabił Kennedy'ego?

huiyt6 niemamtlenahahahahahahahahahah@tlen.pl'; 158cm 45kg duzy biust brazowe oczy blondynka widzę że to info o biuście jest niezwykle ważne skoro pada na trzecim miejscu ;) nieźle :P

niezly temat a dyskusja rowniez ciekawa, nie ma co :P wczesniej mialam inny nick, ale bylo to dawno i zapomnialam haslo, potem mialam pzrerwe na kafe, jakis czas bylam pomaranczka a teraz wrocilam z nowa tozsamoscia:) brunetka, niewysoka, budowa ciala w sam raz, oczy zielone, biust C, lat 29, chodze tylko w spodnicach, karnacja raczej jasna.

Malutka_w_szpileczkach90 dyrektorke raczej nie , chcesz zobaczyć? EEEEEE no....pryszczami się chcesz chwalić :O

A Wy ludzie pracy nie macie, że o tej porze na Kafe siedzicie?;) Dodam szybko, że ja tak tylko na szybko do domu wpadłem i dalej do pracy ruszam za chwilę:D

Lomu A Wy ludzie pracy nie macie, że o tej porze na Kafe siedzicie? Dodam szybko, że ja tak tylko na szybko do domu wpadłem i dalej do pracy ruszam za chwilę ja jak wpadam do domu na chwilę to PO COŚ a nie po to żeby se na kafe posiedzieć :D

Malutka_w_szpileczkach90 dyrektorke a co dostanę w zamian? ciekawe..... najpierw oferujesz że się pochwalisz ;) potem wkurzasz jak ktoś nie chce :P a teraz pytasz co w zamian ;) więc dyplomatycznie zapytam - co chcesz? ;)

decathlon. dlatego sa tu gdzie są przyszłeś z jakąś sprawą czy tak tylko bez powodu - zaprezentować nam wytwory swojego umysłu ? :P)