Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pupolina

Czarne nicki-opiszcie po krótce jak wygladacie

Polecane posty

Malutka_w_szpileczkach90 dyrektorke haha ale gdzie w tym wszystkim ja?! i dlaczego? wiesz ile to jest KARTON?????? :P nawet przy zużyciu BÓG WIE JAK DUŻYM - dla 1 osoby to się zniszczy i przeterminuje a nie mam czasu na handel na allegro :O 🖐️

pupolina dyrektore-odpowiem na Twoje ironiczne pytanie-mam delkatny balejaz a do fryzjera chodze jak kazda dbajaca o siebie kobieta-co dw miesiace farba co 2 miesiące ??? uważaj żebyś nie musiałą połowy obciąć - to częsta wada tego rodzaju rozwiązań - chyba że masz długość chłopczycy ;P

dyrektore-mam wycieniowane wlosy do brody a farbuje tylko odrosty:) Oooo,było bez złośliwości ;P

pupcia - poza tym wcale nie było ironiczne - skoro wspomniałaś żeś farbowana - to z natury rzeczy wyniknęło :P wszędzie widzisz ironię i atak na swoją osobę :D chill out moja miła :classic_cool: 🖐️ jesteś wśród przyjaciół :classic_cool:

pupolina Ha,czyli dyrektore to kobieta Wiedzialam,wiedzialam Wydalo sie tralalala nie potwierdzam, nie zaprzeczam 😴 :classic_cool:

dyrektore bo ja Cie "podczytuję" od dluzszego czasu i co tu kryc-czesto w Twoich wypowiedziach ironia goni ironię.Stąd moje uprzedzenie do twojej skromnej osoby ;)Ale ok,nie mam juz nic do Ciebie :)

Malutka_w_szpileczkach90 dajcie sobie po buziaczku dziewczynki i luzik buziaczek może być z języczkiem???? :P :P :P

Malutka_w_szpileczkach90 kiedyś proponowałam seks spotkanko dyrektorke ale chyba zapomniała to musiał być jakiś wstrętny podszyw :classic_cool: niemożliwe żeby COŚ TAKIEGO zapomnieć? ;) to kiedy możemy się spiknąć? :classic_cool: ;) a

pupolina dyrektore bo ja Cie "podczytuję" od dluzszego czasu i co tu kryc-czesto w Twoich wypowiedziach ironia goni ironię.Stąd moje uprzedzenie do twojej skromnej osoby Ale ok,nie mam juz nic do Ciebie ŁAŁŁŁ...to mi pochlebia :classic_cool: ironią sięprzejmują wyłącznie ludzie niskiej samooceny 🖐️ weź sobie tą uwagę głęboko do serca - ;) zrezstą jeśli to prawda to też musisz wiedzieć, że wpisujesz się w obecny wszędzie nurt na kafe pt: " ataku na dyrektore" :classic_cool: 🖐️

Malutka_w_szpileczkach90 dyrektorke jasne będziecie się miziać a ja popatrzę trójkącik trójkącik trójkącik :P :P :P co wy na to? (((:classic_cool:)))

Malutka_w_szpileczkach90 dyrektorke a kiedy masz taką mozliwość bejbe?'' Dla Ciebie - o każdej porze dnia i nocy :classic_cool: 🖐️ no może bardziej nocy - w dzień jednak trzeba trochę popracować :P

Gość Pani zimna
Chcesz foto przed make upem czy po jego nałożeniu :D

Gość aaaaaaarwena
dyre jest mily bo mu sperma juz uderza do glowy :D

Gość Pani zimna
Malutka...a gumowy młoteczek też masz? :classic_cool:

Gość lokata bankowa
to zapożycz go sobie od dyrektorke...i pierdzielnij się w głowę...