Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiamt

psychopata jak dla mnie

Polecane posty

właśnie przeczytałam i mnie po prostu zatkało: Narodziny potomka, czyli to co dla większości rodziców jest ogromnym szczęściem, dla 24-letniego Joshui Robeya było przekleństwem. Od początku nienawidził swojego syna. W końcu postanowił pozbyć się go w najgorszy z możliwych sposobów. Dusił i bił niemowlę. Nie przypuszczał jednak, że wszystko nagrywa ukryta kamera! Tragedia rozegrała się w miniony weekend w miejscowości Anaheim na przedmieściach Los Angeles (USA). Robey miał opiekować się dzieckiem w domu matki swojej dziewczyny, w spokojnej willowej dzielnicy. Jak się okazało miał jednak zupełnie inne plany. Zamiast pilnować dwumiesięcznego chłopczyka obwiązał mu szyję kocykiem zwiniętym w kształt pętli i zaczął nim bujać w powietrzu. Potem położył niemowlę na plecach i uderzył je pięścią w klatkę piersiową. Jakby tego było mało zaczął bić dziecko po głowie i dusić. By matka jego dziewczyny nie mogła usłyszeć płaczu, dłonią zakrywał chłopczykowi usta. Joshua Robey nie krępował się specjalnie, bo myślał, że nikt nigdy nie dowie się, co robi podczas "opieki". Nie zdawał sobie sprawy, jak szybko wszystkie potworne detale wyjdą na jaw, a on sam trafi do więzienia oskarżony o próbę morderstwa. W związku 24-latka i jego rówieśniczki nie układało się dobrze. Dziewczyna podejrzewała, że Joshua ją zdradza. Feralnego dnia postanowiła zastawić na niego pułapkę. W pokoju gdzie miał opiekować się synkiem ukryła kamerę wideo, która rejestrowała wszystko, co dzieje się w pomieszczeniu. Następnego dnia gdy włączyła komputer, by sprawdzić co się nagrało, zamiast ujrzeć spodziewaną rywalkę zobaczyła opisane powyżej sceny. Nie jest jasne czy sama zawiadomiła policję, czy też próbowała chronić chłopaka. Nagranie dostało się jednak w ręce matki dziewczyny, która nie miała już żadnych skrupułów. Po jej doniesieniu i po tym jak funkcjonariusze obejrzeli nagranie Joshua Robey został aresztowany. Amerykańską prasę obiegła policyjna fotografia z momentu zatrzymania. Dziecięcy bokser nie miał odwagi spojrzeć w obiektyw. Na zdjęciu tępo wbija wzrok w podłogę. Młody psychopata przebywa obecnie w więzieniu i będzie odpowiadał za próbę zabójstwa i stosowanie tortur. Grozi mu co najmniej 15 lat więzienia. Sędzia wyznaczył kaucję w wysokości 1 mln dolarów, co w praktyce oznacza, że Robey nie wyjdzie na wolność do czasu procesu. Niemowlę znajduje się pod opieką lekarzy. Policja nie ujawniła, jakiego rodzaju obrażeń doznał chłopczyk. Najważniejsze jest jednak to, że przeżyje. Dla NaSygnale.pl Tomasz Bagnowski z Nowego Jorku

ja nie wiem, jak można tak traktować takie bezbronne maleństwo? niech stanie z rónym sobie i wtedy wygra silniejszy

Jezu aż mi łzy do oczu napłyneły, sama mam malutkiego synka, nie wyobrazam sobie nawet tego nagrania, zabiłabym skurwysyna.

Co za skurwiel :o Nie mogę takich rzeczy czytać, bo potem chodzę wkurzona. W głowie mi się nie mieści, że po świecie chodzą ludzie bez sumienia i bez żadnych skrupułów. Nawet choroba psychiczna nie tłumaczy takiego "czegoś". Obcięłabym mu ręce, którymi okładał tego niemowlaka i jajca, żeby żadnego już nie spłodził. No po prostu brak słów.

Zagotowalam sie,ale jaka ta Mamusia kurwa podla pierwsze co to bym zawiadomila policje (albo raczej pogotowie zeby zabraly zwloki tego skurywyna Tatusia) Tylko mam jedno pytanie czy nikt nie zauwazyl ze on sie znecal i zabil by tego malucha? sa za male kary,powinien dostac taki wpierdal zeby zdechl podczas niego. Tak go powinni przekopac zeby sral krwia i wnetrznosciami. Nie moge tego czytac bo ja nie zaczynam plakac tylko ja sie niemilosiernie wkurwiam Sama mam malutka coreczke

A ja sie ciesze jak moja mala glowke podnosi i robi gygy gugugu:O nie wyobrazam sobie tego filmiku...przeciez niewiadomo czy on z tego dziecka nie zrobil kaleki :O:O

oj właśnie, mam nadzieję, ze dzieciaczek będzie zdrów jak rybka a mamusia to już inny temat, chyba nie lepsza

Gość Zośkawww
I tacy ludzie maja dzieci, a my sie tak długo staramy:(

niestetu zosiu tak czasem bywa.. zobacz obojetnie jakie miasto ma dzielnice melinarska,u nas jest praktycznie pod centrum miasta, na katedralnej i malej jest fura dzieci,brudne ze spikami zaczepiaja i prosza o 1zł na loda,picie,wafelka.. a malzenstwa ktore zapewnily by dziecku byt nie maja dzieci,nie moga. niestety tak jest..

mam nadzieję że się nim bardzo dobrze zaopiekują :/ chciałabym go dopaść. brak mi słów na takie coś...

Gość do asiamt
wow,to historia o twoim mezu? wspolczuje:O

no naprawde tak zabawne ze szok hehehehe hahahah buehahhaha no boki rwac jaki zajebisty zart tak tak albo moze nie o asimt a o moim tak na bank to moj maz hhehehehahahha och no zart nieprzecietny heheh :O:O:O:O:O:O

Gość hhahahahhaa,dobre
dawena,morda scierko i idz pilnowac swojego downa:O

Gość superlale
już sie zleciały sępy i gimgówno a moze to Noxi nie ma co robić?